Mennyi pénzt tudsz félretenni egy hónapban?
Figyelt kérdés
Illetve mennyiből, mert az sem mindegy. Van hiteled? Külön élsz a szüleidtől?2013. szept. 15. 18:44
1/12 anonim válasza:
Ketten vagyunk, euros jelzáloghitelünk van. A törlesztés kb 35.000 havonta, félretenni 300e körül tudunk. Szerencsére mindketten jól keresünk.
Szülőktől már régen elköltöztünk.
2/12 anonim válasza:
Házas vagyok, ketten 550-et keresünk de én gyed-en vagyok.
Lakáshitelünk van, más hitel nincs.
250-300 között teszünk félre havonta.
3/12 anonim válasza:
260 e havonta. Két felnőt egy gyerek. Kb. 20-30 ezret.. de mindig elmegy (fogorvos, hűtő, gyereknek kabát, stb.) Hitel havi 30 ezer forint alapú. Külön élünk saját lakásban.
4/12 anonim válasza:
200k hufból ~100k hufot tudok félre tenni. Pályakezdő vagyok, és barátnőm lakásában lakok.
5/12 anonim válasza:
Első két válaszoló ti mit dolgoztok, hogy 300 ezret tudtok félretenni? Komolyan kérdezem, mert akkor én is azt a pályát céloznám meg :) Még tanulok.
6/12 anonim válasza:
2-es vagyok: férjem programozó informatikus olyan területen, ahol kevés a jó szakember. Ő az. Ez persze sok tanulással jár most is.
Én bankban dolgozok.
7/12 A kérdező kommentje:
De jó azoknak akik 300.000 ft-ot tesznek félre :) Én 120.000 ft-ot keresek, és ebből 60.000 ft-ot teszek félre, néha 70.000 ft-ot, de van saját autóm is, és külön élünk párommal.
2013. szept. 15. 19:08
8/12 anonim válasza:
1-es vagyok: én bankban, a férjem műszaki vezető egy sok járművel dolgozó cégnél (ő felügyeli a járműparkot lényegében, javítások, biztosítások, papírmunkák, stb).
9/12 anonim válasza:
350 ezerből félre tudok tenni 150-200 körül általában.
10/12 anonim válasza:
jelenleg semmit.
120K a gyed de a betett pénze a kamatokból kéthavonta mindig veszünk ki. Annyit amennyi kell.
Ja eddig 200-300K tettünk félre
Hitel nincs se autón (2 éves újonnan vettük ) de házon (192nm mi építettük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!