Vatera és Creditforte. Tartozás rendezése?
Tartoztam a vatera felé 6ezer Ft-al. A vatera továbbította a Creditforte "cég" felé a tartozásomat, így ők csináltak belőle 10ezer Ft-ot. Miután megjött az első levél (sima), befizettem a vaterának a tartozásomat. A Creditforte felé semmit.
Tegnap jött egy második levél, melyben már csak 3800 Ft-os tartozásom van, ami a kezelési költség.
Írtam nekik egy emailt hogy rendeztem a vatera felé a tartozásomat, és hogy engem ne merjenek zaklatni.
Ilyenkor mi a teendő? Sz**rjam le a Creditforte-t, vagy fizessem be? Nem hiszem hogy sima levélként érvényes lenne a behajtás. Egyébként is milyen jogon hajtják be ők az összeget?
Annyira azért nem eszik forrón a kását.
Ha te rendezted a tartozásod akkor ennyi.
A vaterát sokan túl komolyan veszik, hogy jogszabályok stb.
Pl. h perelnek ha nem veszed át a terméket amit megnyertél. stb.
Amíg akármilyen kamu névvel és címmel is lehet vaterázni, addig komolytalan ez a dolog. Az életben nem találnak meg.
Kedves Második!
Miért írsz butaságokat? Már megtalálták a kérdezőt, hiszen levelet küldtek neki. Szerintem azért néhány jogszabályt érdemes lenne elolvasnod, mielőtt butaságokat leírsz.
Utolsó: inkább te nézz utána a jogszabályoknak, hogyan is is néz ki a törvény szerint az engedményezés.
Kérdező: a tartozásod nem lett eladva, arról értesíteniük kellet volna tértivevényes levélben, az erről szóló engedményezési szerződést a levélben mellékelni kellett volna. Ez a törvény. A CF-nek valódi követelése feléd nincs, mert nem lehet, nem jött létre köztetek jogviszony.
Helló Mindenki!
Nem kell bedőlni senkinek,meg semminek!
Van itt köztünk egy Creditforte alkalmazott is!
Szerintem tudjátok ,melyik hozzászóló lenne ő!! :)
A creditforte szimpatizánsnak szolnék!
Itt ez a fórum nem azért jött létre, hogy hamis ,félrevezető információkat juttassunk el a kérdező félnek!
Tehát igen is a Creditforte egy rabló,csaló banda ,aki a szegény ember nincstelen pénzéből akar új gatyát venni magára! Ennyi!
A megoldás egyszerű: nem szabad használni a Vatera felületét és nem keletkezik ilyen probléma.
Százezer forintokat fizettem be nekik, mire rájöttem erre az alapvető igazságra; azóta nem veszem igénybe a szolgáltatásaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!