Vatera és a creditforte?
Sziasztok!
Vaterán eladtam egy gitárt még októberben valamikor 6000 ft-ért, nem fizettem be a vatera számlámat, jött is az 5000 forintos csekk a creditfortétól. Ezt természetesen be fizettem. Mikor a gitár után kiállította a vatera a számlámat, utána 5 nappal később egy 300 forintos összeget is kiállítottak külön(elvileg), amiről nem kaptam emailben meg sehol sem értesítőt.
Január végén jött egy csekk 300 + 3800 ft ról csekk megint csak a creditfortétól. (Megjegyzem hogy december elején befizettem a tartozásomat, de csak valamikor január közepe felé könyvelték el azt...)
Nem vagyok hajlandó befizetni olyan díjat amiről értesítőt sem kaptam. Azóta zaklatnak telefonon kb hetente, hogy fizessek. Kb 3 hete úgy hívnak, hogy mostmár átadják az ügyet az allegroupnak. 3 szor hívtak azóta(megjegyzem magán számon...) és mindig azt mondják, hogy na mostmár, na mostmár. Kezdi a behajtó cég hitelét veszíteni...
Arra lennék kíváncsi, hogy ebből semmi bajom nem lehet elvileg? Hiszen nem írtam alá semmit, és mint tudom egy pipa a felhasználói szerződésnél vagy minél nem jelent semmit mert nem minősül aláírásnak, meg mert ki tudja hogy én raktam oda egyáltalán azt a pipát?
Soha nem kaptam a 300 forintról emailt :D csak már a creditfortés 4100 forintot.
Köszönöm, megpróbálom nekik elutalni a 300 forintot akkor, azt engem hagyjanak békében.
Bár lehet a regisztrációs emaillel megkaptam az egyedi számlaszámot is ahova utalnom kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!