Kiakarják rabolni a boltot, anyum meg ott dolgozik, mi
legyen?
Figyelt kérdés
Anyum egy új dohányboltban dolgozik. Tegnapelőtt felhívták a boltot, valami biztonság nem tudom mi nevében és érdeklődtek a kameráról, riasztóról, pánikgombról, pénzről, stb. anyu munkatársa pedig bevette a dolgot és elmondott mindent...úgyhogy most "várják" a betörést. Remélem éjszaka akarnak, nem amikor anyum dolgozik :SS nah de mindegy, én nagyon aggódok, mondtam anyunak hogy szerintem hagyja ott, nem ér annyit, hogy valami baja legyen. de nem, mert kell a pénz... munkatársa jövő hónapban már nem fog ott dolgozni, nem ér neki annyit. anyunak miért? alapból veszélyes helyen van, út mellett, nincs ott már szinte semmi. van annyi munkatapasztalata, biztos találna mást. vagy szerintetek nem olyan veszélyes? elviszik a pénzt, cigit és mennek tovább? végülis miért bántanák az eladót, nem? próbáljam rábeszélni, hogy hagyja ott vagy bízzak benne, meg hogy semmi baj nem történik?
tegnapelőtt történt mint mondtam, nem egyből gyk-ra írtam...de semmi fejlemény nem törtnént azóta, senki nem tud se többet, se kevesebbet, gyk meg azért van, hogy kérdést tegyünk fel...-.-
2013. júl. 25. 22:13
12/16 anonim válasza:
Google: Millió találat van arra, hogy megverték az eladót:
Ne nyugtasd magad azzal, hogy úgy is csak a pénz kell nekik. Ha valaki agresszív, akkor 50-50% hogy csak úgy, mert megteheti, kihasználja az erőfölényét és megveri anyukádat is.
2013. júl. 26. 09:32
13/16 anonim válasza:
1. számú hülyeség a trafikokkal szemben, hogy megtérítik az esetleges rablásból származó kárt. Lófaszt térít az állam. A biztosító igen, de ahhoz biztosítást kell kötni és fizetni is rendesen.
2. A rendőrség mostanában végigkérdezi a trafikokat vagy telefonon, vagy személyesen a biztonsági berendezésekről, mert kiemelt kockázatot jelentenek. Onnan tudom, hogy trafikot üzemeltetek, és mikor megkerestek a rendőrök én is gyanakodtam, ezért felhívtam egy nyomozó ismerőst, aki megerősítette, hogy tényleg az ő kollégái.
2013. júl. 26. 11:54
14/16 A kérdező kommentje:
09 32, oké ne nyugtassam magam, idegeskedjek? akkor jobb lesz? akkor nem történhet semmi baj? -.-'
2013. júl. 26. 13:11
15/16 A kérdező kommentje:
de itt az eladót kérdezték meg...kétszer is felhívták, másodjára már azt mondta hogy nem adhat semmi infót, csak a tulaj, az ő számát megadta. most a rendőrség alapból nem a tulajt hívná? vagy akkor nem kellene tudnia az ő számát?
2013. júl. 26. 13:15
16/16 anonim válasza:
Néha a rendőrség azt a számot tudja, amelyiket valamelyik rendőr ismeri valahonnan. nem mondom, hogy a te esetetekben 100% hogy a rendőrség, de előfordulhat. azért szerezzetek be egy gázpisztolyt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!