Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy 20. -a körül...

Nagyon gáz, hogy 20. -a körül már nincs egy fillérem sem? Más is így van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 17:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Én azon lepödtem meg hogy nekem sincs pénzem 20dika felé. Épp hogy elég a egy honapra. De amikor egy volt munkatársammal találkoztam 4 gyerek plusz albérlet és nincs munkálya... Szerintetek miböl él??? Ugyhogy egy szót nem szoltam. Fentebb olvastam hogy rosszul oszuk be a pénzt. Hogy lehet jol be osztani? Keresünk 100 ezret jobb esetben. fütés csak 35 ezer plusz villany, viz, közösköltség, kábeltévé, net stb.. nálunk ez 51 ezer nyáron, télen 70 80 ezer a rezsi, marad 20 ezer. Persze ha még kölcsön kérünk azt vissza adni és ki az akinek nincs hitele mostanság amit törlesz. Kajára szinte nem is marad. Akkor hogy lehet be osztani??? Mondjuk ki hagyunk egy pár számlát??? Mert én legszivesseben azt tenném :D
2009. okt. 28. 10:02
 32/37 anonim válasza:
én külföldön élek(Franciao-ban), négyszer egy évben megyünk haza. egyszerüen nem értjük a férjemmel, hogy a magyarok hogy tudnak megélni annyi pénzből. sok minden annyiba kerül, mint itt. (ruha, kaja, benzin...stb) de azért egyet ne felejtsetek, a pénz nem boldogit...
2009. okt. 28. 11:49
 33/37 anonim ***** válasza:

Én régebben amikor megkaptuk a fizetésünket,és kifizettük a számlákat,Otp tartozásokat a végén alig maradt valami pénz.A szívem szakadt meg,hogy a gyerekemnek folyamatosan nemet kellett mondanom ha kért valamit..nekünk senki nem segített anyagilag,se szülők,se testvérek(mindenkinek megvolt a maga keresztje),és mi hülyék egyik hitelből a másikba ugrottunk bele.A végén BAR listások lettünk,és a nyakunkon volt több mint 3 millió forintos tartozás!

Nem volt lakás amit eladhatunk volna(önkormányzati lakásban éltünk),igaz autó volt,de nem volt pénzünk biztosításra,és egy szép napon ellopták az autót...A párom munkahelyén bejelentették,hogy vége a túlórának,és még nem tudni de legalább 300 embertől megválnak majd..Én szombat-vasárnap is 12 órákat dolgoztam,hogy legalább a lakbért,villanyt tudjuk rendezni.Ruha,szórakozás a nullára csökkent.A páromnak egy szép napon elege lett!

Egy napon megvettük neki a jegyet Angliába,hogy jöjjön ki és keressen munkát!

Kijött,elkezdett dolgozni,Majdnem 10 hónapig nem találkoztunk,de végül is én is döntöttem.Kijöttünk utána,és megpróbáltunk Angliában boldogulni.Már lassan 4 éve vagyunk kint.Az összes tartozásunkat kifizettük,itt sem vagyunk gazdagok,de végre ha kell egy cipő,vagy póló a fiamnak örömmel tudok adni pénzt,hogy vegyen..Végre,ha elszeretnék menni kirándulni,akkor csak meg kell várni egy jó,szép napos hétvégét,és mehetünk:)

Végre évek óta először nem kell nagyokat nyelnem,és szomorúan tovább menni,hogy nem tudok szőlőt,almát vagy bármilyen gyümölcsöt venni...

Szóval elkeseredésünkben olyan döntést hoztunk ami hál istennek bejött..De még mindig bennem van a sok nélkülözés,és néha görcsösen ragaszkodom ahhoz,hogy még több pénzt tegyek félre,mert félek az újabb keserű pénztelenségtől...

2009. okt. 28. 12:37
 34/37 anonim válasza:

Na igen, van akinek szerencséje van, ha megpróbál külföldön boldogulni, de sajnos ez sem megoldás mindenki számára. Nekem is mindig számolgatni kell, mert hónap végére mindig éppen kitartunk. A férjem emiatt ment el több száz km-re dolgozni, havonta 6 napot látja a 10 hetes kislányát. És ezt a gyerekvállalás témát szerintem mi sem kapkodtuk el. Inkább úgy láttuk, hogy most vagy soha, mert sajnos úgy fest a dolog, hogy ettől már csak rosszabbul élhetünk ha az életben és az országban kínálkozó lehetőségeket vesszük alapul. És még annyi, hogy mikor vállaltuk a kislányunkat (tervezett baba) nem az anyagi helyzetünk döntötte el, hogy legyünk e egy igazi család (apa, anya, baba).

Aztán most magunkra semmit nem költünk, csak a rezsire és hitelekre, a maradékot meg a kislányunkra költjük.

2009. okt. 29. 07:18
 35/37 anonim válasza:
Vannak nagyon jó munka mellett végezhető pénzkereseti lehetőségek. pl. www.mergeknelkulielet.hu
2009. okt. 29. 13:05
 36/37 anonim válasza:
Azonnal megpróbáltam a pénzkereseti lehetőséget,amit fentebb ajánlottál.A webold. nem létezik :-( Nyugdíjas tanító néni vagyok, a nyugdíjam mellé nagyon kéne a kiegészítés, mint sokunknak...Nyugdíjasnak nincs esélye sem valami 3 munkára. Ha tudtok vmit,ami itthonról végezhető,megköszönném!
2009. okt. 30. 08:11
 37/37 A kérdező kommentje:
Továbbra is köszi mindenkinek, aki válaszolt. Látom, hogy nagyon sokan ugyanebben a helyzetben vannak. Valóban, lehet, hogy nem lehet jól beosztani a kevés pénzt, nem azzal van gond hogy sokat költünk, hanem hogy kevés a fizetésünk. És vannak dolgok, amin egyszerűen lehetetlen spórolni....
2009. okt. 30. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!