Lehet bármi esélyem, úgy hogy egy fillérem nincs énektanárra?
ha különleges hangod van akkor ne add fel. Próbálj meg hallásra elénekelni pár dolgot és kérdezd meg másokat hogy mennyire volt jó. Deák Bill-t ismered? Ő nem tanult énekelni mégis nagyon jó hangja van. Én nekem szerencsém van hogy anyám énektanár.
Ne add fel mert sikerülni fog ;)
Előző vagyok.
Milyen a hangnemed?
Megint előző vagyok :D
Technikailag arra figyelj hogy ne fentre vedd a levegőt hanem lejjebb. És nagyra nyitott szájjal kell nagy levegővel és ügyelni kell rá hogy legyen elég levegőd. És hozd előre a hangot.
köszönöm szépen a tanácsot! :D
Mások előtt sajnos még nem igazán merek énekelni, úgy vagyok vele, hogy majd akkor, ha jobb leszek. Énektanár előtt persze nem lenne gátlásom. amúgy régi sulis énektanárom szerint szoprán vagyok (véleményem szerint csak lennék, ha mennének normálisan a magas hangok.)
Ja és még annyit hogy ha magasan akarsz énekelni akkor el kell lazítani a torkod. Mély hangnál ugyan így van.
És bocs hogy igy írtam le 4 üzenetben.
Ez eddigi válaszoló vagyok. Megnézegettem a régi válaszaimat és kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e jutni valamire az éneklésben? Már persze, ha olvasod még a válaszokat. :)
(Most már 7 válasz)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!