Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy 20. -a körül...

Nagyon gáz, hogy 20. -a körül már nincs egy fillérem sem? Más is így van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 17:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem vagy egyedül! Egy fél éve még nálunk se volt akkora a gond! Azóta egyre jobban érzem, hogy valami nem stimmel. Kb. április óta nem volt pozitív a számlaegyenlegem, még fizetésnapon sem. Szépen fokozetosan egyre több minusszal kezdem a hónapot, a számlák meg csendben gyűlnek, arra várva, hogy mikor adódik egy kis pluszmunka és befizessem legalább egy részét!
2009. okt. 22. 18:18
 22/37 anonim válasza:
100%
Mi havi 80 ezer forinttal költünk többet, mint amennyi bevételünk van...nemm tudom, meddig tartható ez, de nem igazán tudunk érdemben lefaragni belőle, lakástörlesztés, víz, gáz, villany, koli, bérletek, és persze a kaja, az nagyon sok. De ebből nem akarunk engedni, legfeljebb nem töltjük a telefont, meg nem nagyon veszünk új ruhákat, nem szervezünk annyi fizetős programot... na de 80?!
2009. okt. 22. 18:28
 23/37 anonim ***** válasza:
86%
Utolsónak. Azt hogy csináljátok?
2009. okt. 22. 18:38
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így vagyunk, csak én is a gyerek vagyok itt, és 10.-e még messze van.
2009. okt. 22. 18:53
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is máról holnapra élek. Szerencsére gyerek nincs, de munka se.
2009. okt. 22. 19:20
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló a helyzet.20adika után nagyon meg kell nézni mire költük,hogy kibírjuk elseéig.Még az a szerencsém ,hogy a szüleim támogatnak(egyetemista vagyok)a kolit,utat egyéb költségeket persze az ösztöndíjamból fizetem.Tudom,hogy később a szüleim támogatnak,de én akkor is szeretnék önálló életet,de hogy ezt hogyan valósítom meg.Az én szüleim még megtehetik,hogy náluk lakjak,míg összeszedem a pénzem,de az én gyerekeimet már nem fogom tudni támogatni,mert nem lesz lakásom,ahol meghúzhatják magukat míg összeszedik a hitelre való önrészt.Egyre rosszabb lesz,az én szüleim még arégi fizujukból tudtak félre tenni cementre,téglára,sóderre..én meg örülök,ha lesz munkám és nem halok éhen.Néha elgondolkodom érdemes e gyereket szülni és korán sem a kényelem és a karrier miatt vállalnak gyereket egyre többet 30 fölött,hanem mert akkora érnek oda,hogy vesznek házat(igaz hitelből) csak ez a karrierista duma jobban hangzik mintha a gazdasági helyzetet vizsgálnánk.
2009. okt. 22. 19:37
 27/37 anonim ***** válasza:

nekem apukám elvállalt 3.éve másodállást,hogy több pénzünk legyen,anyum egy munkahelyen dolgozik.Rengeteget dolgoznak,de kevés a fizetés.

Vagyis pont elég úgy,hogy befizetik a számlákat,ezután jönnek az alapvető élelmiszerek,tartós élelmiszerből jól bevásárolunk amikor akciós,mert így csak jobb.Ráadásul most tesóm egyetemista lett(szerencsére államilag támogatott) és egy hónapba összesen kb.60-65.000Ft-t visz el és még így ki kell pótolnia magának.szóval anyum 1havi fizetésének a 85%-át viszi tesóm el.Szóval szinte mi hárman apum fizetéséből élünk meg,mert nekem is kell erre-arra befizetni a suliba.

Sajnos ma már mindenkinek nehéz megélnie,de remélem,hogy hamarosan javul a helyzet.

14,5/L

2009. okt. 22. 19:46
 28/37 anonim ***** válasza:
Most nekem sincs. Általában kihúzom a következő fizuig, de most nagyos sok csekk futott be és nem akarok azokkal elúszni, meg az orvoshoz is kellett. A következő hónapban talán visszaáll a "rend", de nem 100%.
2009. okt. 22. 20:17
 29/37 anonim ***** válasza:
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mint a kérdező. Másfél éves a kislányom, akit 33 évesen szültem-tehát egyáltalán nem siettem el a szülést!!! 2 éve még olyan jól ment, hogy bevállaltunk egy drága autót, aminek 65ezer a havi törlesztője, egy 2 szintes családi házat béreltünk budai egyik legdrágább kerületében, soha nem kellett a közértben számolgatnom. Aztán a férjemnek megszűnt a munkahelye, azóta sem tud elhelyezkedni, és ma ott tartunk, hogy 20-án szinte egy vasunk sincs, a gyerekemnek a tejet alig tudom megvenni. Szóval egyszer fenn-egyszer lenn! Ezt csak azért írtam, mert sosem lehet tudni mit hoz az élet, és ha mindenki arra vár a gyerekvállalással, hogy megteremtse az anyagi biztonságot, akkor tényleg kihalna az emberiség, nem beszélve arról, hogy manapság semmi sem biztos. Én special már aludni is alig tudok, állandóan ezen a k.pénzen agyalok, de egyelőre semmi kiutat nem találok. A munkahelyem is a csőd szélén áll, tehát a biztos gyedemet miatta nem akarom feladni, szóval nagyon ideges vagyok, nem tudom hogyan tovább!
2009. okt. 23. 07:29
 30/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat! Én is folyton ezen agyalok, már kezdek kikészülni teljesen idegileg. Nem tudom, mikor lesz jobb, csak reménykedni tudok....
2009. okt. 23. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!