Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy 20. -a körül...

Nagyon gáz, hogy 20. -a körül már nincs egy fillérem sem? Más is így van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 17:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
85%

Én szerencsére még otthon lakok, na de a közalkalmazotti kezdő fizetésemmel nincs az a lakás, aminek állni tudnám a törlesztő részletét és rezsijét.

Hazafizetem a rezsi/kaja egy részét, 20 ezer forintot beváltok euróba lekötöm, így marad 20 kemnyény ezresem, most kivételesen még van belőle, de csak azért mert hóvégén elutazok, és üres zsebbel mégsem mehetek.

2009. okt. 22. 17:46
 12/37 A kérdező kommentje:
Utolsónak: 34 éves vagyok, a férjem 37, nem siettük el a gyermekvállalást. De ha arra várnánk, hogy milliomosok legyünk, akkor valószínű kettesben élnénk le az életünket...
2009. okt. 22. 17:47
 13/37 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem neked írtam....Mi is törlesztőt fizetünk, most 60.000 ft.
2009. okt. 22. 17:48
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
17:24-es vagyok. Nem voltam mindíg ilyen nyomorult. 4 hónapja munkanélüli vagyok. Egy kisvárosban lakom ahol semmi munka nincs. Én lemondok mindenről, csakhát egy kisgyerek még ezt nem érti. Tegnap megkérdezte miért nem főzök olyasmit amit ő szeret.... És most jön még a Mikulás a Karácsony.
2009. okt. 22. 17:49
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a szó szoros értelmében nincs semmink.Önkormányzati lakásban élünk,nincs autónk.Mobil telefonom úgy van ,hogy találtam egyszer egy régi nokiát ami semmit nem tud,csak SMS-t küldeni,és telefonálni lehet vele.(de nekem megfelel,igaz,szinte sosincs feltöltve)Internet úgy van,hogy a férjem munkahelyén lehetett kérni több szolgáltatást(mi az internetet kértük,de lehetett kérni gyógytámogatást,stb)

Mindketten dolgozunk,így,hogy semmink sincs kijövünk szépen a pénzből..Ennek az az ára,hogy mindenről lemondtunk...De nem baj,mert kocsi,és mobil nélkül is lehet élni elég jól..

2009. okt. 22. 17:49
 16/37 A kérdező kommentje:
Megértelek és sajnállak...Én sem gondoltam volna, hogy egyszer eljutok idáig, hogy hónap végén kölcsön kell kérnem anyámtól..Még jó, hogy van, aki segít....
2009. okt. 22. 17:51
 17/37 anonim válasza:
84%

Most mondjam azt,(ez nem a panaszfal[amúgy fogyvédő portál], vagy nyomorfal [még nincsen]) hogy hónapról hónapra meg kell néznem, azt is hogy mennnyi vizet, villanyt, gázt használhatok fel, a fizetésemet rendszeresen! késéssel kapom meg, legutoljára a felét 12-én, aztán most 21 én maradékot (több esetben 16-18án adták oda).

Az az ember aki mégcsak nem is felettes, de olyan megmondom a frankót típus és csak a kritikát nyomatja, tudott volna segíteni, ehelyett bejött és megkérdezte tőlünk, hogy mi van éheztek/ fáztok?????

2009. okt. 22. 17:53
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk is ugyanez a helyzet. Csak én nem szülő, hanem gyerek vagyok.
2009. okt. 22. 17:54
 19/37 anonim válasza:
100%
17:41-es vagyok.Az én gyerekeim 20 és 15 évesek.Amikor megszülettek,vígan megéltünk a fizuból,még félre is tettünk,minden évben nyaraltunk.Most kifizetjük a rezsit, a kolidíjat, bérleteket stb.és pont.Élni alig marad.Ugyanott dolgozunk több,mint 20 éve,elvileg többet keresünk azóta.Vajon miért nem lehet úgy megélni belőle,mint régebben?Sajnálom a gyerekeimet,mikor sorozatosan nemet kell mondanom dolgokra,de ugyanakkor nagyon örülök,hogy VANNAK,mert ennyi szeretetet,amit tőlük kapunk soha senki nem tudna nyújtani.Fel a fejjel mindenkinek,majd csak lesz még jobb helyzet is!
2009. okt. 22. 18:03
 20/37 anonim válasza:
79%
hát figyi én nagyon egyetértek azzal, aki inkább 35 évesen szül, mint a nagy semmire. Én is 36 évesen vállaltam be az elsőt, addig tanultam, leközépfokúztam angolból, próbálok a munkámban is haladni a korral.... nem mondom hogy jó lesz ennek a gyerkőnek hogy 20 éves korára lesz egy "öreg" anyukája... de ez van. Nem is a családi pótlékból és a segélyekből kell megélnem. De ettől függetlenül baromira át tudom érezni az olyanok helyztetét, akik igen!
2009. okt. 22. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!