Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy 20. -a körül...

Nagyon gáz, hogy 20. -a körül már nincs egy fillérem sem? Más is így van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 17:18
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
71%
Ha 10-én kapsz fizut,akkor elég gáz.Kicsit jobban kellene figyelned a beosztásra,mert így gondolom kölcsönkérés lesz.
2009. okt. 22. 17:22
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs. A gyerek meg itthon lesz szüneten. Annyira szorongok emiatt, hogy el se hiszed. Nem hittem volna, hogy ilyen nyomorult életünk lesz.
2009. okt. 22. 17:24
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugat, mi is elkezdünk számolgatni 15e után... pedig nem szórjuk a pénzt... csak a legszükségesebbre.
2009. okt. 22. 17:26
 4/37 anonim válasza:
100%
2.-nak: :( hú ez most szíven ütött. Pedig nem te vagy az egyetlen, aki ilyen helyzetben van, de a szavaid valahogy úgy megérintettek:( talán az őszinteséged...
2009. okt. 22. 17:33
 5/37 anonim ***** válasza:
75%

én pont az ilyen nyomorult élet elkerülése miatt nem szülök a világra gyermeket, még ha nagyon is szeretnék, mert nem akarom se ennek, sem annak kitenni, hogy állandó félelmet és instabilitást érezze rajtam. Persze nem ítélek el senkit, csak néha nem értem az embereket. Remélem mindenki sorsa jobbra fordul majd egyszer.

A kérdezőnek meg "megnyugtatásként" írom, hogy megkapom 5.-én a fizetésemet, befizetem amit be kell és 10.-e után már súlyos megszorításokat kell eszközölnöm, és 20.-a körül már aprópénzből megyek dolgozni. :) ez van. Ami másod állást bírok elvállalok, kis hétvégi pénznek nem rossz. Minden lehetőséget meg kell ragadni.

2009. okt. 22. 17:33
 6/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak azért érdekel, mert régebben azért nem volt ennyire súlyos a helyzet, most viszont eléggé. Érdekel, más is így van-e. Egyébként szerintem az hogy van-e gyerek vagy nincs, az nem igazán befolyásoló tényező ebben a dologban. Ha mindenki így gondolkodna, már kihalt volna az emberiség.
2009. okt. 22. 17:38
 7/37 A kérdező kommentje:
Ezt az utolsó válaszolónak írtam!
2009. okt. 22. 17:39
 8/37 anonim válasza:
100%
Ne izgulj, nekünk sincs,pedig mind a ketten dolgozunk a férjemmel.Két gyereket taníttatunk,csak a legszükségesebb dolgokat vesszük meg,mégsincs 20. után egy lyukas petákunk se,néha azt gondolom,varázsló vagyok,mert az csoda, ahogy 1.-ig kihúzzuk!
2009. okt. 22. 17:41
 9/37 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem, de nem mindegy a nem kihalt emberiség milyen életkörlmények közt és életminőségben nő fel és fog élni. De aki eleve rossz anyagi helyzetbe még megtetézi egy gyermekkel az mire számít? egy gyerek nagyon sok pénzbe "kerül", és aki magát nem tudja eltartani miért vállal egy gyermeket? én nem szánok ilyen jövőt neki. Inkább szülök 35 évesen, HA akkorra már stabilabb lesz a helyzetem. Sokan elsietik, nem mérik fel a terepet elötte egészségesen és felelősség teljesen. Ezt most nem az ide író válaszolónak írom, hanem általánosságban. És senkit nem akarok bántani, nehogy félre értsétek.
2009. okt. 22. 17:45
 10/37 A kérdező kommentje:
Köszi!...Nekünk is két gyerekünk van, még kicsik. A maximum gyed-et kapom, a férjem dolgozik-igaz, nem keres valami jól-, mégis ez a helyzet....
2009. okt. 22. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!