Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nincs pénzünk, nincs zsebpénze...

Nincs pénzünk, nincs zsebpénzem, és elegem van belőle. Honnan szerezzek pénzt?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Apum most vesztette el a munkáját egy hónapja. Próbál munkát keresni, de nem nagyon van. Eddig mindig kaptam zsebpénzt, ha kellett valami, kaptam rá, jártunk nyaralni külföldre, sokat kirándultunk, éttermekbe jártunk... stb, most viszont semmi. Egy ötszáz forintot sincs képem kérni mekire vagy akármi. Nem is fogunk menni nyaralni. Tudom, vannak rosszabb helyzetben is, de nagyon nehéz ezt megszoknom. Kerestem diákmunkát, intéztem, több helyen is, de nincs hely. Kisvárosban lakom, szóval nagyon kevés a lehetőség is. Legalább egy kis pénzem lenne, hogy el tudjak menni a barátaimmal ide-oda. Hogyan szerezzek pénzt?
2013. júl. 14. 22:00
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Szia! Szerintem érdeklődj még a szomszédos városokban, nagyvárosokban. PLS ne azért nyavalyogj, mert nem tudsz mekibe menni. Apukád most nehéz helyzetbe van, legyél már egy kicsit is megértő. "egy kis pénzem lenne,hogy el tudjak menni a barátaimmal ide-oda" apád munkanélküli és te még így is a haverokkal járkálnál el ide-oda (és kérdés,hogy az "ide-oda" mint is jelent) ha lenne pénzed, komolyan mondod,hogy nem az apádat segítenéd csak magadra gondolnál?? Nem ítélkezek, de nekem a kérdésedből is az jött le,hogy eléggé beképzelt+elkényeztetett gyerekecske vagy te ;)
2016. febr. 13. 21:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Utolsó! Azt ugye vágod,hogy ez egy 2013-as kérdés?
2016. febr. 17. 09:42
 23/23 anonim válasza:
Nem a gyerek dolga eltartani az apját. Miért nem mehetne ide-oda a barátaival?
2017. jún. 27. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!