Hogyan szerezzek barátokat?
Ebből a 4 barátomból 3 osztálytárs...a többi osztálytárs vagy ilyen részeges-ivós társaság, vagy ilyen plázap*csák. A fiúkkal szoktam nagyrészt beszélgetni, meg ezzel a 3 barátnőmmel. A fiúk meg olyanok h suliba el lehet lenni velük de azon kívül nekik is megvan a jól megszokott kis baráti körük.
Békés megyében, Gyulán lakom amúgy.
Szomszédba csak idősek laknak.
Én táncházakba jártam, pedig eleinte azt sem tudtam mi fán terem,de tetszett a hangulat,meg a sok fiatal.Aztán megtanultam a táncokat is....és tánccsoportban is táncoltam,mint kiderült,van hozzá tehetségem,hát ottragadtam 5 évre.A legjobb barátnőmet ott találtam meg,25 éve ismerjük egymást,már anyukák vagyunk mindketten,de a mai napig tartjuk a kapcsolatot,a fia a keresztfiam.És igen,van olyan,hogy a "barátok" nem is igazán azok,ha elfelejtik a szülinapod,akkor az egy jel lehet...én amikor dolgozni mentem külföldre elveszítettem a "barátaim" felét,akiket ma már egyáltalán nem sajnálok,kihúztam őket a névlistámból.Nincs is szükség felületes barátságokra,akkor inkább csak legyenek távoli ismerősök.Helyettük találtam 2 olyan embert,akik bizonyítottan komolyan veszik a barátságot.Nincs is szükség sok igazi barátra,elég 2-3.
A pasim meg egyszerűen leszólított a parkban,amikor sétáltam és 3 éve vagyunk együtt....szóval a sors is beleszól időnként....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!