Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek barátokat?

Hogyan szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés
Tudom nem a legjobb kategória, de itt rendes válaszokat írnak! ÉS azt is tudom hogy sok ilyen kérdés volt, de mégis..Na szóval, az a helyzet hogy van kb 4 olyan barátom akikkel elvagyok, ebből 3 nem abban a városban lakik ahol én, ergó nem tudunk pl elmenni együtt bulizni, és a 4. meg este nem jár el. A 3-nak van pasijuk hétvégén mindig velük vannak, a 4. meg ugye nem szeret eljárni. Pedig én olyan szívesen eljárnák estefele pl beülni valahova, nem is az h vadul partizzunk discoba... Nincs kivel eljárnom, olyan magányos vagyok. Most volt a szülinapom közülük az egyik el is felejtette hogy szülinapom van... Mit tegyek? Olyan egyedül érzem magam, szeretnék változtatni ezen. De nem tudom hogyan. Mert most teljesen egyedül menjek el valahova, és menjek oda egy szimpatikus vadidegenhez hogy "helló barátkoznál velem?" vagy mi? Vagy hova menjek ahol barátkozhatok másokkal? Így karácsony, szilveszter környékén még rosszabb ez az egész. Mit tegyek? =( 16/L
2011. dec. 17. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Például leírhatnád, hogy Magyarország melyik részén laksz:D
2011. dec. 17. 15:18
 2/9 anonim válasza:
nincs az osztályodból valaki szimpatikus, vagy a szomszédból? esetleg ha jársz valamilyen edzésre vagy táborokba ott is megismerhetsz olyan személyeket akikkel tudsz kapcsolatot teremteni. vagy valamilyen közeli rokon?
2011. dec. 17. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha a környéken laksz én benne vagyok :) Hol laksz?
2011. dec. 17. 15:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Ebből a 4 barátomból 3 osztálytárs...a többi osztálytárs vagy ilyen részeges-ivós társaság, vagy ilyen plázap*csák. A fiúkkal szoktam nagyrészt beszélgetni, meg ezzel a 3 barátnőmmel. A fiúk meg olyanok h suliba el lehet lenni velük de azon kívül nekik is megvan a jól megszokott kis baráti körük.

Békés megyében, Gyulán lakom amúgy.

Szomszédba csak idősek laknak.

2011. dec. 17. 15:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Táborokba nemigen járok. Sportolni se sportolok. Bár tavasszal szeretnék elkezdeni boxolni.
2011. dec. 17. 15:57
 6/9 anonim válasza:
100%
Forever alone. Ha még a szülinapod is elfelejtik, akkor nem nagyon nevezném őket barátnak. Végül is a barát olyan emberek, akik kölcsönösen érdekli a másik, megbizható, közös az értékrendetek, stb. Én 22 vagyok, de a mai napig nem találtam olyan embert, akit barátomnak nevezhetnék. A mai világ ilyen, mindenki leszarja a másikat és csak magával foglalkozik. Tedd te is azt, fordítsd saját hasznodra a szabadidőd. Aztán, ha lesz valaki, akit barátodnak tarthatsz, azt úgyis a véletlen fogja majd hozzád sodorni, mint a szerelemnél.
2011. dec. 17. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Utólsóval teljesen egyetértek. Sajnos én is tapasztaltam(om) a mai napig. Volt sok barátnak vélt ismerös az életemben, akik csak akkor kezdtek keresni, ha szükségük votl valamire, amúgy magyasról lesz@rtak. Azt egyszer berágtam, és kitöröltem a mobilom tartalmának felét. Így csak 2(!!!)barátnöm van, viszont velük is kezdd az az érzésem támadni, hogy egyre elfoglaltabbak:((, én is nagyon szomorú vagyok emiatt!Ilyen ez a mai világ:(:(
2011. dec. 17. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló! Sajnálom hogy rossz tapasztalataitok vannak. De azért remélem hogy találok majd egy pár embert..
2011. dec. 18. 18:56
 9/9 anonim válasza:

Én táncházakba jártam, pedig eleinte azt sem tudtam mi fán terem,de tetszett a hangulat,meg a sok fiatal.Aztán megtanultam a táncokat is....és tánccsoportban is táncoltam,mint kiderült,van hozzá tehetségem,hát ottragadtam 5 évre.A legjobb barátnőmet ott találtam meg,25 éve ismerjük egymást,már anyukák vagyunk mindketten,de a mai napig tartjuk a kapcsolatot,a fia a keresztfiam.És igen,van olyan,hogy a "barátok" nem is igazán azok,ha elfelejtik a szülinapod,akkor az egy jel lehet...én amikor dolgozni mentem külföldre elveszítettem a "barátaim" felét,akiket ma már egyáltalán nem sajnálok,kihúztam őket a névlistámból.Nincs is szükség felületes barátságokra,akkor inkább csak legyenek távoli ismerősök.Helyettük találtam 2 olyan embert,akik bizonyítottan komolyan veszik a barátságot.Nincs is szükség sok igazi barátra,elég 2-3.

A pasim meg egyszerűen leszólított a parkban,amikor sétáltam és 3 éve vagyunk együtt....szóval a sors is beleszól időnként....

2012. ápr. 2. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!