Nincs pénzünk, nincs zsebpénzem, és elegem van belőle. Honnan szerezzek pénzt?
Vegyél vissza a stílusodból, kérdező!
Hogy szerencsétlenek...figyelj, lehet nekünk nincs annyi pénzünk sem havonta, mint neked a zsebpénzed volt, de mi feltaláljuk magunkat és megélünk a jég hátán is.
Majd ha felnőttél, rájössz, hogy nem mi vagyunk a szerencsétlenek, hanem te!!!
Akkor hagyjuk a mekit... "Kis pénzem lenne, hogy el tudjak menni barátaimmal id-oda"
Kilóg(ott) a család segge a gatyából, te meg elmennél hupákolni a pajtikkal. Sajnos perpill fogalmad sincs a pénz értékéről, de majd az élet megtanít.
Anyám egyedül nevelt kettőnket közalkalmazotti bérből, mégsem nyafogtam, hanem elfogadtam. "MEKIBE" kb 20 éves koromban mentem először, nyaralás max balaton volt haverok nyaralójában.
Azóta meló, habzsidőzsi és tegnap is mekiben vacsiztunk. De akkor megtanultam, hogy a pénz érték és nem olyan egyszerű megkeresni.
Ja, zsebpénznek fateromtól kaptam havonta egy ezrest "bulipénzre". Ez inkább megalázó volt.
Az teljesen normális dolog, hogy munkát keresel, hogy magadat eltartsd, de kissé elkényeztetettségre utal, hogy család anyagi krízisében neked a meki és a barátokkal eljárás a legnagyobb probléma (kaptál zsebpénzt és ha kellett valami, kaptál rá).
Egy mekis kajálás minimum 600, egy croissant 200. Jó lesz a croissant.
Ez az időszak is hasznos az életedben, ha most nem is, később profitálsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!