Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet PÉNZT keresni?

Hogy lehet PÉNZT keresni?

Figyelt kérdés

Azt már látom, hogy normál (alkalmazotti) munkával nem nagyon, mert amit azért adnak, általában arra elég, hogy újratermeljük az energiát, amivel másnap is be tudunk menni dolgozni. Kezdőtőkém nem nagyon van egyelőre, de nem szeretném egy mókuskerékbe zárva leélni az életemet.

Nem vagyok tudós-kocka fazon, hogy valami menő szabadalommal előálljak, vállalkozást max. a 90-es évek elején indítottam volna (akkor még nem volt ennyi versenytárs, akik lenyomták az árakat), de akkor még gyerek voltam.

Ötletek?

2013. máj. 8. 14:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ezért érdemes olyan helyet keresni ahol nem csak marketing duma van,hidd el rá lehet jönni,én is voltam egy cégnél nem régen interjún csakúgy,de egyáltalán nem tetszett egy multi után nagy csalódás volt amit ott láttam,egyszerű volt mint a faék,semmi továbblépési lehetőség.

Örültem is,hogy nem vettek fel,mert a jelenlegit nehéz überelni.

Ha olyan cégekhez mész mint Morgan Stanley,GE,Google(én ezt ajánlom a legjobban,ott a pics_dat fényesre nyalják nyelvvel is :D)

Ilyen típusú cégeket keres.

2013. máj. 10. 16:02
 22/22 A kérdező kommentje:
Igen, találtam hasonlót :)
2013. máj. 10. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!