Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet PÉNZT keresni?

Hogy lehet PÉNZT keresni?

Figyelt kérdés

Azt már látom, hogy normál (alkalmazotti) munkával nem nagyon, mert amit azért adnak, általában arra elég, hogy újratermeljük az energiát, amivel másnap is be tudunk menni dolgozni. Kezdőtőkém nem nagyon van egyelőre, de nem szeretném egy mókuskerékbe zárva leélni az életemet.

Nem vagyok tudós-kocka fazon, hogy valami menő szabadalommal előálljak, vállalkozást max. a 90-es évek elején indítottam volna (akkor még nem volt ennyi versenytárs, akik lenyomták az árakat), de akkor még gyerek voltam.

Ötletek?

2013. máj. 8. 14:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Jó munkával lehet jól keresni.

Csak ahhoz egyrészt virítani is kell valamit, másrészt nagyon jó kapcsolatok kellenek hozzá és/vagy nagy mák.

2013. máj. 8. 14:47
 2/22 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. :(

Alkalmazottként valóban arra keresek, hogy legyen bérletem és ennivalóm. Laknom már nem lenne jól, ha nem lehetnék még otthon, a szülői házban. Mert arra már nem futná... Szóval... :(((

Elkeserítő a helyzet.

2013. máj. 8. 15:04
 3/22 anonim ***** válasza:
*laknom már nem lenne HOL
2013. máj. 8. 15:04
 4/22 anonim ***** válasza:
Keresel valami felkapott szakmát, kitanulod és utána abban dolgozol, az már általában nem fizet rosszul, főleg, ha sokat vállalsz.
2013. máj. 8. 15:12
 5/22 anonim ***** válasza:

Csak a felkapott szakma, amivel biztos 5-10-20 év múlva is jól lehet keresni, is mi?

Ami nekem 10 éve még jónak tűnt az most nem ér semmit, a keresett orvosok kezdőfizetése nevetséges, ugyan később emelkedik, de az se valami rengeteg. Mérnökként még meg lehet élni, de abból is csak bizonyos szakokon végzettként jó helyre bekerülve. Esetleg külföldön.

2013. máj. 8. 16:22
 6/22 A kérdező kommentje:
Jó szakmám van, jó munkám, de nőként informatikai területen sosem fogok annyi fizetést kapni, mint a fiúk..
2013. máj. 8. 16:23
 7/22 anonim ***** válasza:
véletlen én is informatikus vagyok, azért ha tényleg ügyes informatikus vagy legyél akár fiú, akár lány eléggé jó fizetést lehet keresni :)
2013. máj. 8. 16:53
 8/22 A kérdező kommentje:
Melyik cégnél? :P
2013. máj. 8. 18:12
 9/22 anonim ***** válasza:

vállalkozással

Ha nem tudod, hogy mit vállalkozz, vagy nincs hozzá tőkéd, kapcsolatod, bátorságod, időd stb., akkor nézz meg egy ilyet:

http://www.youtube.com/watch?v=1tq-OJZbOQw

2013. máj. 8. 21:30
 10/22 anonim ***** válasza:

Informatikus azért elég tág...

Egy jó programozó, aki nem attól informatikus, hogy összedob egy weblapot egy joomla template-re, hanem pl.: programkódot ír az igen jól keres. Akkor is, ha nő!

2013. máj. 8. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!