Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet PÉNZT keresni?

Hogy lehet PÉNZT keresni?

Figyelt kérdés

Azt már látom, hogy normál (alkalmazotti) munkával nem nagyon, mert amit azért adnak, általában arra elég, hogy újratermeljük az energiát, amivel másnap is be tudunk menni dolgozni. Kezdőtőkém nem nagyon van egyelőre, de nem szeretném egy mókuskerékbe zárva leélni az életemet.

Nem vagyok tudós-kocka fazon, hogy valami menő szabadalommal előálljak, vállalkozást max. a 90-es évek elején indítottam volna (akkor még nem volt ennyi versenytárs, akik lenyomták az árakat), de akkor még gyerek voltam.

Ötletek?

2013. máj. 8. 14:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Informatikusként nem azért nem keresel jól, mert nő vagy, hanem mert nincs hozzá elég agyad. Úgy hogy marad a külföld.
2013. máj. 9. 02:28
 12/22 A kérdező kommentje:

Elég agyam van hozzá, köszi! :)

Tény, hogy a programozást nem nekem találták ki, a fiúk agya tényleg jobban passzol ehhez.

2013. máj. 9. 06:31
 13/22 anonim ***** válasza:

IT-sként multicégek csak,komolyan mondom ott nagyon jók a fizuk,céges telefon,céges autó,céges f@szom,utazgatás.

És/vagy külföld,de itthoni kis magyar céget olyan messzire kerüld mint a leprásokat.Komolyan mondom.

Egy szintén IT-s de programozó és tesztmérnök.

2013. máj. 9. 08:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Mi magyar cég vagyunk, mégis 600 bruttó a minimum fizetés, amit programozónak adunk. De ennyit tényleg az kap csak, aki kb. tegnap kezdte. A tapasztaltabbak inkbb millió körüli bruttót kapnak.

Persze a feladatok nem ott merülnek ki, hogy html5 bannereket kell gyártani 2 óránként egyet...

2013. máj. 9. 08:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Hmmm utolsó ez érdekes,milyen cég vagytok?Mire fejlesztettek?

Milyen nyelven?

Ebben az esetben nyitott lennék az újra.

Írj privit légyszíves.

2013. máj. 9. 10:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Szoftver és hálózatfejlesztő cég.

Sajnálom, de nem nagyon van írni valóm, egyrészt, mert tele vagyunk, másrészt mert belső ajánlás alapján szeretünk felvenni embert ha kell, az úgy valahogy jobban működik, ha egy bevált kolléga kezességet vállal az újoncért.

2013. máj. 9. 10:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Le lett írva már 150x ezen az oldalon is. Kezdetnek használhatnád a keresőt és azokat végigolvashatnád.
2013. máj. 9. 10:29
 18/22 anonim ***** válasza:

Hm... valamiért a lényeget lehagytam és elküldtem.

Szóval a lényeg, hogy azért preferáljuk ezt, mert az emberek túlságosan sokat hazudnak manapság a CV-jükben a reménytelen álláskeresési helyzet miatt. Nekünk meg se időnk, se felesleges pénzünk se energiánk 1-2 hétig szenvedni valakivel, aki a csillagokat leígérte az égről az interjúján, bekamuzott 4-5 (általában külföldi) referenciát magának, aminek nem igazán lehet utánanézni érdemben aztán a klaviatúrát nem találja meg egyedül a szobában.

Pláne, hogy az IT szektorban az ipari kémkedés reális veszély, átjáróházat ezért nem csinálunk a kényes területeken.

2013. máj. 9. 10:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Világos utolsó,ezt sajnos meg tudom érteni.
2013. máj. 9. 11:02
 20/22 A kérdező kommentje:
Álláskeresőként én ennek ellenkezőjét tapasztaltam. A munkáltató is szépen megkreálja a marketingjét, mennyi túlóra várható, milyen szakmai fejlődésre lesz lehetőség stb. aztán persze kiderül, hogy csak hitegettek, el lehet menni, ha nem tetszik.
2013. máj. 10. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!