Ha nem mentem be a munkanélkülihez az baj?
Figyelt kérdés
Pár napig voltam munkanélküli mire találtam ezt az állást. Nem mentem be a munkanélkülibe bejelenteni erre az időre magam. Lehet ebből bármi károm? Normális válaszokat 20/L2013. ápr. 25. 22:40
2/3 anonim válasza:
Nem szólnak érte.
Én 2 hónapig nem mentem be a munkaügyibe bejelentkezni mert úgy volt hogy lesz munkám de a 3 hetes türelmi időből lett másfél hónap utána kb 3 naponta mondták hogy 2 nap múlva hívnak, amikor már 2 hónapnál jártam, mondtam hogy jó levagytok sz@rva bejelentkezek munkaügyibe hátha ők tudnak melót adni vagy ha nem más fizetnek egy keveset hogy ne süllyedjek le annyira, de szerencsém volt mert alig 1 hónapig voltam regisztrálva ott utána összejött egy teljesen másik állás amit ők ajánlottak, igaz 1 hónapos próbaidővel amit a munkaügyi fizetett de felvett a cég utána így már kilettem jelentve.
Azért sem szólnak ha soha nem mész be, ez nem kötelező, ők csak segítenek állás keresésbe meg boldogulni ha gond van.
3/3 anonim válasza:
Segítenek állást keresni? Na, ezen jót röhögtem. A munkanélküli segély miatt érdemes bemenni, másért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!