Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem mentem be a munkanélkül...

Ha nem mentem be a munkanélkülihez az baj?

Figyelt kérdés
Pár napig voltam munkanélküli mire találtam ezt az állást. Nem mentem be a munkanélkülibe bejelenteni erre az időre magam. Lehet ebből bármi károm? Normális válaszokat 20/L

2013. ápr. 25. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, mi bajod lenne.
2013. ápr. 25. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem szólnak érte.

Én 2 hónapig nem mentem be a munkaügyibe bejelentkezni mert úgy volt hogy lesz munkám de a 3 hetes türelmi időből lett másfél hónap utána kb 3 naponta mondták hogy 2 nap múlva hívnak, amikor már 2 hónapnál jártam, mondtam hogy jó levagytok sz@rva bejelentkezek munkaügyibe hátha ők tudnak melót adni vagy ha nem más fizetnek egy keveset hogy ne süllyedjek le annyira, de szerencsém volt mert alig 1 hónapig voltam regisztrálva ott utána összejött egy teljesen másik állás amit ők ajánlottak, igaz 1 hónapos próbaidővel amit a munkaügyi fizetett de felvett a cég utána így már kilettem jelentve.

Azért sem szólnak ha soha nem mész be, ez nem kötelező, ők csak segítenek állás keresésbe meg boldogulni ha gond van.

2013. ápr. 25. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Segítenek állást keresni? Na, ezen jót röhögtem. A munkanélküli segély miatt érdemes bemenni, másért nem.
2013. ápr. 25. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!