Mi történik ha lejárt személyigazolványom már 2 hónapja, közben férjhez mentem, mekkora büntetésre számíthatok amiért még nem igényeltem hamarabb?
TAJ kártya ingyenes lakcímváltozásnál, adókártyát meg úgyse kapsz, mivel nem gyártanak jelenleg. Inkább tartsd meg a régit, mint egy A4-es papírral rohangálj, amit adnak igazolásképpen.
Büntetést meg miért kapnál, akkor kapsz büntetést, ha nem tudod érvényes fényképes igazolvánnyal igazolnod magad egy rendőr előtt, de arra ugyanúgy jó egy útlevél, vagy egy vezetői engedély+lakcímkártya.
Első vagyok
1500-at fizettem, de útlevelem se volt. :)
Hát érdekesen mehettél akkor férjhez hiszen maga a házasság bejelentéshez is kell a személyi ráadásul személyesen kell megjelenni mindkettőtöknek bejelenteni a házasságkötési szándékotokat!!
Legalábbis nekünk így kellett!
Nekem is le volt járva 1 hónapja és előbb meg kellett csináltatnom faszán örültem is mivel 1 hónapra rá mikor összeházasodtunk ujra kellett csináltatnom a névváltozás miatt ,ezért kétszer fizettem ki ( ezt csak ugyirtam hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!