Miért van az, hogy az eddigi életem során bárhova is mentem nőgyógyászhoz, EGYIK SEM adott számlát soha?!
Most legutóbb pl. 22.000 forintot hagytam ott és igencsak elvártam volna, ha már egyszer én is/ mi is adózunk a bevételeink után...
Köszönöm a válaszokat!
Nem leletért mentem, hanem 3 különböző szűrést csináltattam. Itt nincs kiskönyv, semmi ilyesmi, gépre visz fel mindent.
..."igazolni" meg tulajdonképpen csak önmagamnak, no meg persze a férjemnek akarom, hogy átlátható/követhető legyen, mire mennyi pénz megy el...
Itt még csak véletlenül sem arról van szó, hogy a férjem kételkedne a szavamban, de úgy gondolom, ha az ember tisztában akar lenni a kiadásai összegével, akkor nem elég a memóriára hagyatkozni, célravezetőbb nyugták formájában összegyűjteni és a végén kiszámolni, mennyi is az annyi.
Meg azért természetesen kíváncsi is vagyok, nálunk mennyi lesz a lombik összességében...
Ennek egyszerű az oka!
A név előtt álló DR Betűk erősebbek mint az AP ....
Egy orvos sem ad, de a tb felől kiveszik utána a támogatást!
Valójában a számla meg van írva, de te azért nem kapod meg, mert olyasmiket is ráirkálnak amiket el se végeztek, és ezekután is kihúzzák a TB től a lóvékat!
Szerinted pacsira kell 30-40 ezres tbket fizetni az eberek után?
Ezekmiatt kell, nem azért mert drága a penicilin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!