Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljesen magam alatt vagyok!...

Teljesen magam alatt vagyok! Hogy lehet egy pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s vizsgával elhelyezkedni bárhová is?

Figyelt kérdés

2 éve, azaz KETTŐ éve próbálok elhelyezkedni, és egyszerűen nem vesznek sehova sem fel pályakezdőként!

Teljesen kivagyok már! Nem is tudom, ha nem lenne a párom, mi lenne velem!

És az a legszebb, hogy nem csak ebben a szakmában próbálok elhelyezkedni, hanem a takarítótól kezdve az eladóig, mindent próbáltam, és sehova sem vesznek fel!

Mit lehet csinálni?

2012. márc. 22. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden olyan OKJ bizonyítvány nagyjából fenéktörlésre jó, aminek a tananyagát főiskolán, egyetemen is oktatják. Évente ezrek jönnek ki az egyetemekről pénzügyi/gazdasági diplomával, velük töltik be azokat az állásokat is, ahová diplomára tulajdonképpen nem is lenne szükség. Amíg az adott területen hemzsegnek a diplomás munkanélküliek, addig sok esélyed nem lesz OKJ bizonyítvánnyal, legfeljebb ha barát/ismerős útján be tudsz kerülni valahová.
2012. márc. 22. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Esetleg lenne valakinek ötlete, hogy mire kéne átképeznem magam 23 éves lányként, amivel el is tudnék helyezkedni?

:_(

2012. márc. 22. 12:28
 3/4 dilbert válasza:
Képezd magad tovább mérlegképes könyvelővé, úgy szerintem jobbak lennének az esélyeid.
2012. márc. 23. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de ezt volt az én kérdésem nemrég:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Úgyhogy szerintem teljesen feleslegesen végeznéd el a mérlegképest is. Csak akkor mész vele valamire, ha van protekciód, ami valószínűleg nincs, vagy ha van elég tartalékod egy vállalkozáshoz.

Én most ott tartok, hogy már azt is megbántam, hogy egyáltalán jelentkeztem valamilyen tanfolyamra, mert most sincs semmivel sem több esélyem, mint előtte. Csak elköltöttem a tartalékaimat, abban bízva, hogy ennyi tudással majd kelleni fogok valahová. Hát nem így lett. Most is csak 3 műszakos munkát találtam szalag mellett.

De remélem te nem így fogsz járni.

2012. márc. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!