Hogyan tudnám a forgalmat növelni az étteremben?
át vettem egy éttermet egy másik tulajdonostól aki napi minimum 100Eft-okat vett be de nekem meg kb 60-70E ft a napi
de sokkal finomabban és sokkal több az adag is.egy ijen kifőzde ahol megcsináljuk az ételeket és van a.b menü is. lehet h 850ft 1 menü igen drága lehet nekik?
és egy menü tartalmaz 2dl szörpöt vagy pepsi colát.
Honnan tudod, hogy annyi volt a forgalma, azt mondta, vagy ott dolgoztál akkor is és láttad?
Szórólapozás a környéken, helyi újság, helyi weboldalakon hirdetés, házhoz szállítás.
És az sem biztos hogy a te szempontodból jó, ha sokkal több az adag,mert lehet aki hazaviszi,azok otthon ketten esznek meg egy adagot,hisz olyan sokat adsz, hogy elég, de az neked akkor rosszabb, mintha két adagot venne meg.
Nem sok, lehet a választékkel van a probléma, kicsi, nem mindenki akar enni 2 fogást. Én is ha bemegy egy ilyen helyre, akkor 1 ételt eszek, ott drágább egy kicsit, de minőségi cucc.
A másik sok étterem tulajdonos elköveti a hibát, hogy nem nézi, meg milyen étterem van a sarkon túl.
Hogy hol a hely, mennyi az emberforgalom stb.
Sok tényező van, 15 évet vendéglátóztam, de rengeteg üzlettulajdonost láttam tönkremenni a saját hülyesége miatt, hogy nem látja a fától az erdőt.
Amúgy a magam részéről 850 ft, nem sok reményt főznék minőségben (biztos jó, nem ezt mondom), de a legtöbb ember így gondolkodik.
Még megpróbálhatnád a havi menüt idősebbeknek, elvitelre ételhordóban, lehet az biztos piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!