Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megvalósítandó cél hitelből,...

Megvalósítandó cél hitelből, vagy megtakarításból?

Figyelt kérdés
Te melyik mellett tennéd le a voksod és miért?

2013. márc. 4. 23:41
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

Köszi a javaslatot, de nem pályaválasztási tanácsért jöttem, a kérdésem sem erről szólt.

"ez csak pesszimista beállítottságú embereknél nyerő! nagyon vágni kell pár szóból kivel beszélsz. mert ha egy pozitív orientáltságúval, aki a profitot nézi mindenben, neki arról kell beszélni, hogy lesznek milliói."

Ez nagyon szuper, csak nem ugyanarról beszélünk.

Te most nekem arról tartasz előadást (nem rossz értelemben), hogy hogyan kell körbeajnározni valakit.

Amikor én szembesítésről beszélek, arra gondolok, hogy valaki folyamatosan kergeti a saját farkát, ugyanazokat a hibákat követi el, így ugyanarra az eredményre jut, de a "hogyan tovább" kérdésnél másokban, valamint a körülményeiben kezdi keresni a hibát. Ha úgy tetszik, nevezzük őket pesszimistának. Én úgy fogalmaztam, hogy bizonyos esetekben.

2013. márc. 6. 16:02
 32/60 anonim ***** válasza:

rövidrezárva: gyereknek lehet megmondani mit ne, és mit csináljon

felnőtteknek nem

2013. márc. 6. 17:11
 33/60 A kérdező kommentje:
Azzal, ha szembesíted, nem mondtad meg neki, hogy mit csináljon. Mindössze rávezetted, hogy hol csúszott el. Ez pedig szükséges. Mert mint a helyzet is mutatja, az önérzet, a "nekem senki ne mondja meg, majd én tudom" csak arra volt elég, amire.
2013. márc. 6. 17:16
 34/60 anonim ***** válasza:
itt mintha egy pozitív reakciót sem kaptál volna a téziseidre. remélem legalább ezen elgondolkozol
2013. márc. 6. 17:21
 35/60 A kérdező kommentje:
Ha abból indulok ki, hogy hányan úsznak adósságban és villogtatják az önérzetüket, ez egyáltalán nem meglepő. A kérdés az, hogy az én nézeteim a rosszak, vagy az ő felfogásuk? Egy tuti: az én nézeteim nem viszik el az otthonomat és nem taszítanak mély szegénységbe. Remélem, ezen meg te gondolkozol el.
2013. márc. 6. 18:01
 36/60 anonim ***** válasza:

drága, aki meg azt mondta, h a föld gömbölyű, kinyírták

te meg ezen

2013. márc. 6. 18:52
 37/60 A kérdező kommentje:
És aki ma mondja? Az is kinyírják? Ha már ennyire gondolkodunk...
2013. márc. 6. 19:34
 38/60 anonim ***** válasza:
hasonlat volt...
2013. márc. 6. 19:40
 39/60 A kérdező kommentje:
Mire?
2013. márc. 6. 19:47
 40/60 anonim ***** válasza:
arra , ha elkezdesz okoskodni visszatetszést vált ki, akkor is ha neked lenne igazad, támogatóid nem lesznek.
2013. márc. 6. 19:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!