Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán miért vannak néha...

Vaterán miért vannak néha nonszensz kikiáltási árak?

Figyelt kérdés

Fent van pl. egy Dolly Roll VHS kazetta 254999 Ft(!) kikiáltási árral, 4999 Ft licitlépcsővel! Ki az úristen fog erre licitálni, mikor mindenki számára világos, hogy ennek max kb 1000 Ft lehet az értéke?!

Mire jó ez a marháskodás?!

ma 20:18
 1/4 Tibcsikeh válasza:
59%
Nem tilos marháskodni.
ma 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az általad említett VHS kazettával nem tudom hogy mi a helyzet, de azért lehet meglepődnél ha tudnád hogy én már adtam el a Vaterán sima, régi kártyanaptárt (‘50-es évekből) 39 000 Ft-ért, bakelitlemezt (Deák Bill) 50 000 Ft fölött, és Star Wars-könyvet is 50 000 Ft környékén (A holtak védelmezői).
ma 20:33
 3/4 A kérdező kommentje:
LP esetében még érthető egy magasabb ár, de egy Dolly Roll VHS-ért senki nem fog pár ezer forintnál többet fizetni, de mivel az induló ár teljesen irreális, ezért az egész aukció értelmetlen. És tucatjával vannak ilyenek, pl. ócska műsoros magnókazetták százezer forintokért... nem tudom ez mire jó.
ma 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
érdekes, felkapja a fejét rá az ember.. és ha már rámegy az adatlapra akkor az eladó további termékit is megnézheti.
ma 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!