Miért kerül 20-szorosába Magyarországról USA-ba postázni valamit, mint USA-ból Magyarországra?
Mit szeretnél küldeni?
Ha befér egy borítékba, akkor az annyira nem vészes, az óriási pufis borítékot adtam fel ajánlottan 3030 ft-ért a postán, a kicsi meg 1995 volt.
Az egész mennyiségi kedvezmény kérdése. Aki felad havonta 1-2 ezer csomagot egész jó árat kap itthon is.
Gondolj bele, már a feladás helyén jelentősen csökken a költség, mert egy futár egyszerre vesz fel 100-200 csomagot.
"megnéztem és Kína is ugyanilyen értékekkel mozog pl"
Kína esetében köztudott, hogy államilag támogatott a posta. Ezért lehet a filléres vackokat ingyen postával rendelni.
USAban elek. Amit te irsz, az magyarazatot igenyel.
En mint egy atlagos maganszemely, bemegyek a helyi postara (USPS) es feladok anyukamnak vmi csomagot karacsonyra es a legkisebb dobozert fizetek minimum 30 dollart. De a kis dobozba kb. egy vastagabb konyv fer el. Ha valami normalis meretut akarok kuldeni az mar 50, 60, de volt mar 80 dollar is! Hajmereszto.
Ugyanakkor van egy amerikai szekhelyu ceg, akik eladnak ezt azt, nem is kell, hogy napi tobbezer darabot adjanak el, de mivel honapokra/evekre irjak ala a szerzodest a futarceggel, meg tudnak allapodni egy olyan osszegben, hogy nekem, ide, amerikai postacimre, INGYEN kihozzak a termeket. Neked, europai cimre meg kiszamlaznak nehany ezret.
Errol van szo.
Abszolut nem olcso a postai csomagkuldes maganszemelynek, sem itt, sem Magyarorszagon. Ahogyan cegeknek pedig igen nagyon valoszinu, hogy remek kedvezmenyeket tudnak adni, feladott mennyisegtol fuggoen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!