Miért kerül 20-szorosába Magyarországról USA-ba postázni valamit, mint USA-ból Magyarországra?
Figyelt kérdés
Ma már korábban érdeklődtem itt arról hogy DHL-lel mennyi a csomagszállítás USA-ba, eleinte azt hittem eltévedtem mikor a 21 ezer Ft feletti árat olvastam, de kiderült hogy tényleg ennyivel húzzák le az embert, ami alapból is nonszensz lenne, de úgy pláne, hogy ugyanezen az útvonalon visszafelé (tehát USA-ból itthonra) meg fillérekbe kerül csak ugyanezen szolgáltatóval a kiszállítás. Ugyanis számtalan alkalommal rendeltem már több amerikai cégtől is eBay-en keresztül játékfigurákat, aminek darabja volt kb. 2000 Ft meg a szállítás is 2000 körül, azaz összesen 4000 Ft volt mindenestül nekem Amerikából az a figura. Ami eleve kb. a bolti ára, tehát ha a cég ami eladja minimálisat is nyerni akar rajta, akkor nem lehet több a tényleges postaköltség párszáz forintnál. És ezek megbízható cégek, eredeti terméket árulnak, több tízezer, százezer pozitív értékelésük van, tehát nem valami csalók vagy ilyesmi, gondolom nem az a céljuk hogy darabonként 20.000 veszteséget termeljenek az eladott termékeik. Márpedig én 4000-ért vettem kb. a játékokat, mindennel együtt, és mind megjött, mind eredeti, mind annyi volt amennyi. Ebből következik hogy biztosan nem lehet több párszáz forintnál az USA-ból postázás, itthonról meg 22 ezer ugyanoda? Ez mi a fene? De még a posta is 13 ezernél kezdi a nemzetközi csomagküldeményeket, ez hogy van így?#Amerikai Egyesült Államok #szállítás #DHL #csomag #rablás #postaköltség #nonszensz #lehúzás #Magyar Posta #nemzetközi postázás
2020. jan. 2. 14:33
11/11 anonim válasza:
"10x6x8 centi kb"
Egy A/4-es pufi borítékba simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!