Megvalósítandó cél hitelből, vagy megtakarításból?
"mégsem akkora baj, hogy léteznek olyan pénzügyi tanácsadók, akik ajánlatokkal keresnek meg másokat. Erről mit gondoltok?"
Erről azt gondolom, hogy roppant népszerűtlenné teszik ezzel a szakmát.
Ugyanúgy ahogy a házaló ügynökre is rácsukom az ajtót (majd ha ÉN úgy ítélem, hogy szükségem van ágyneműre/porszívóra/bármire, akkor elmegyek a boltba és veszek), az ajánlataikkal zaklató pénzügyi tanácsadót is el fogom küldeni máshoz.
Amikor úgy ítélem, hogy szükségem van ilyen típusú szolgáltatásra, majd én megkeresem őt. Addig hagyjon békén.
De akkor sem a zaklatás és tukmálás a megoldás. Lehet csinálni például weboldalt és hirdetni magát az embernek. Sokkal szimpatikusabb.
Na persze oda referencia kell, hogy hitelessé váljon.
"már az ilyen hozzáállás is idegesítő tud lenni, h megmagyarázzák a másiknak, h nem jól gondolkodik, nem nyitott, szűk látókörű."
Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy azért adósodott el a fél ország, mert ők jól gondolkodtak?
"önmagában már ez is provokatív, nemhogy még az, h a pénzét akarja mindenki."
Azt nem érzed provokatívnak, hogy ezzel az ellenséges látásmóddal állsz neki mindenkinek?
én csak arról írtam hogyan kell az embereket meggyőzni és a tanácsadók mit csesznek el.
soha nem szabad minősíteni, számonkérni a másikat. egy tanácsadónak éreztetni kell, hogy mellette állsz és nem hülyének nézed az embereket.
csak mert ezzel lehet célt elérni, nem azzal, hogy szembesíted mekkora hülye a fél ország.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!