Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Otthon végezhető gépelési munka?

Otthon végezhető gépelési munka?

Figyelt kérdés

Valami olyat keresek ami tényleg fizet. Mondjuk be van scannelve valamilyen kézírás amit elküldenek, nekem meg be kell gépelni word-be, vagy egy könyvet kell ugyanezzel a módszerrel, vagy fogalmam sincs valami ilyesmi. Diák vagyok és gyűjtök mindenfélére pénzt, biciklire, könyvekre stb.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. febr. 21. 15:18
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Vélemények ? Esetleg valaki próbálta-e már ki ? És ha igen akkor fizet-e, és hogy kell kitölteni a regisztrációt ?

2013. febr. 21. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Kamu. Több ilyen is létezi, itt is több ilyen kérdés volt már.
2013. febr. 21. 17:18
 3/7 A kérdező kommentje:
De csak van egy normális munkalehetőség...komolyan mondom nem létezik hogy ne legyen. Valaki help nagyon kéne szereznem valami diákmunkát, és egy kisvárosban ahol élek ott más lehetőség nincs :(
2013. febr. 21. 19:03
 4/7 anonim válasza:
100%
Tavmunka.net ez nem kamu, tényleg fizet!
2013. febr. 21. 20:56
 5/7 A kérdező kommentje:
De nekem előtte kell fizetnem valamilyen szoftverért. Nem ?
2013. febr. 21. 22:35
 6/7 A kérdező kommentje:
már régóta fent vagy az otthonrol.hu, de eddig csak egyszer vagy kétszer kaptam munkát... azt is már vagy fél éve ha nem több, írni kell hogy kapjak munkát vagy ez az oldal is hülyeség ?
2013. febr. 22. 17:06
 7/7 anonim válasza:
100%
Bocsi hogy ilyen későn... de a megatypers és a protypers fizet.. ha kell küldök fizetési bizonylatot.. engem kifizetett
2015. nov. 7. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!