Otthonról végezhető munka?
Figyelt kérdés
van olyan ahol tényleg pénzt lehet keresni, és nem átverés?
számítógépes, internetes munkára gondoltam, amit itthon el tudok végezni laptopról.
ha valaki tudna ilyet---> linkeljen:)
2012. okt. 3. 18:11
1/5 anonim válasza:
Szia!
En egy evig "nem csinaltam semmit" olyan ertelemben hogy a munkammal penzt nem kerestem, es ez alatt az ev alatt minden ilyen internetes munka dolgot koruljartam, es sajnos az a tapasztalatom hogy ket fajta van ami valoban letezik, az egyik a boritekolas/matricazas, a masik pedig a forditas.
2/5 anonim válasza:
Nincs ilyen! álj fel a gép elől és húzál szépen munkát keresni!
3/5 anonim válasza:
Te pedig, utolsó válaszoló, húzzál el szépen magyar nyelvkönyvet keresni.
4/5 A kérdező kommentje:
Egyetem mellett rohadtul nehéz lenne......
2012. okt. 5. 12:56
5/5 anonim válasza:
Digitális 3D multimédia fejlesztő. Elvileg főiskolán oktatják, reklámanyagok, into-k outro-k és aláfestő zene szerkesztés. Minehhez egy jó gép (a renderelések rövidebb időtartama miatt) és internet kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!