Nyári munka féleséget kerepes/kistarcsa közelében ami 16 év alatt is végezhető? 15/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 23:31
1/1 anonim válasza:
Azt hiszem,hogy 16 éves kor alatt, (min15) csak szülői beleegyezéssel lehet munkát vállalni HIVATALOSAN! Persze a fóliába, földekre akik felvesznek nem fogják megkérdezni,hogy megvagy 16 fölött! De ahol pl. én dolgoztam 1,5 hónapot (acélgyár) oda kellet még az adókártya is, mert bejelentettek! Igaz én 17 évesen dolgoztam először. Amúgy szerintem a diákszövetkezeteknél még nyár előtt keress munkát, olyan júni első heteiben, mert sok osztálytársam járt úgy,hogy júliusban jelentkeztek, 500ft-t fizettek be a szövetkezetbe, de munka meg sehol... Vagy csináld úgy ahogy én csináltam,hogy ismerősök által bekerültem. Jövőre ha apukám el tudja intézni Ausztriába megyek nyári munkába 1,5 hónapot. Jó pénzkeresési lehetőség és nyelvgyakorlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!