Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közmunkát csak a lakhelyemen...

Közmunkát csak a lakhelyemen van a szomszédos városban is végezhetek?

Figyelt kérdés
Számomra kellemetlen lenne az ismerősökkel találkozni a közmunkavégzés közben, ezért érdekelne, hogy a szomszédos városban, ahol senkit nem ismerek, lehet e közmunkát vállalnom?

2012. aug. 15. 15:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Hát, nem hiszem. A szomszéd településen már másik önkormányzat van, még ha a munkaügyi kirendeltség ugyanaz is, amihez a két város tartozik. Miből gondolod, hogy ismerősökkel fogsz találkozni? Nem csak utcai közmunka van.
2012. aug. 15. 16:07
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

"Nem csak utcai közmunka van."

ÁÁÁÁÁ! Persze, hogy nem, csak 90% -ban. :)

2012. aug. 15. 16:36
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
#2:Attól függ, mennyi önkormányzati intézmény van a településen. Egy községben nyilván nincs annyi, mint egy nagyvárosban, ott nagyobb a valószínűsége, hogy utcára küldik az embert, mivel más lehetőség nem igazán van.
2012. aug. 15. 16:55
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Biztos így van. :) Azért akarták küldték ki egyik ismerőst szemetet szedni tanítóképzős diplomával.

És ez Budapesten volt.

2012. aug. 15. 17:07
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Az hogy nagyobb vagy kisebb a valószínűsége, nem azt jelenti, hogy egyik biztos, másik kizárt. Én meg már többször is voltam, de egyszer sem közterületen. De mikor nem egy fix munkát jelöltek ki, hanem több közül is lehetett választani, azok is mind valamelyik intézménynél voltak, amiket felsorolt az ügyintéző. Iskola, kórház, múzeum, színház, stb.
2012. aug. 15. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

5. !

És ez mikor volt?

Mert mostanában iskolai végzettségtől függetlenül kiküldhetnek szemetet szedni utcát seperni.

2012. aug. 15. 17:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Kutya nem nézi hány diplomád van, Magyarországon a diploma olyan mint egy képeslap semmit sem ér, ahogy a többi OKJ meg akármilyen képzések se, mehetsz kutya gumit meg használt óvszert felszedni a földről...
2012. aug. 15. 17:40
 8/16 csibexke ***** válasza:
77%

Öcsém,akkor ne menj közmunkára és nem lesz ciki.

Manapság sajnos azt is meg kell becsülni....

Én is leszarom ki mit gondol ezügyben,de kell a lové,igaz nem utcán vagyok hanem erdőben,de keményebb is a meló mint utcát sepregetni....

2012. aug. 15. 17:45
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
Mármint hogy lehetett választani? Tavaly, meg idén is. Gondolom, ez ügyintézőtől is függ. De idén már nem mentem közmunkára, lett közben állásom.
2012. aug. 15. 17:57
 10/16 csibexke ***** válasza:
85%

Szerintem nemigen van itt válogatás,mert baromi sok a munkanélküli,nem fognak mkit pátyolgatni.

Jön a levél,hogy kiközvetitenek,aztán dönthetsz hogy melozol vagy felrugod az együttmüködést a munkaügyivel....

2012. aug. 15. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!