Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közmunkát csak a lakhelyemen...

Közmunkát csak a lakhelyemen van a szomszédos városban is végezhetek?

Figyelt kérdés
Számomra kellemetlen lenne az ismerősökkel találkozni a közmunkavégzés közben, ezért érdekelne, hogy a szomszédos városban, ahol senkit nem ismerek, lehet e közmunkát vállalnom?

2012. aug. 15. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

"Magyarországon a diploma olyan mint egy képeslap semmit sem ér,"

Olyan diplomát kell megcsinálni, ami ér is valamit.

Én államvizsga után 2 hónappal dolgoztam már. Ér is valamit a diplomám és nem képeslapot...

2012. aug. 16. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Én az alábbi munkákról hallottam eddig közmunkaként: szemétszedés, erdőtisztitás, csatorna tisztítás, iskolai konyhás néni munka (emelgetni a mázsás, forró főzelékesedényeket)
2012. aug. 18. 17:51
 13/16 Sándor G ***** válasza:

8/12, nagyon egyetértek veled, én a vízügynél melózom, nehéz fizikai munka-földmunka, áteresz tisztítása,8m.csatornában,34m.hosszú 100x140cm. félig van földel, +sáros iszapos trutyival, talicskázás lapátolás, a kánikulában, de nem bántam meg, inkább ide jöttem mint az ökinél, baszogassanak az utcán főtéren, /na ezek se csinálnak semmit/, már megint késtél 5percet stb.

délelőtt dolgozunk, 1órakor meg megyünk haza, a gátőrrel lebeszélve egyeztetve, meg szokott elégedve lenni velünk, munka mindig,elvégezve.

néha esős időben, után van nád kaszálás.

2012. aug. 20. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

Le lehet pontozni nyugodtan, ettől az igazság még ez lesz.

Ne büfésdiplomát kell megcsinálni, hanem értékes diplomát és még válogathatsz is a munkahelyek között...

2012. aug. 20. 15:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Vajon melyik lehet értékes diploma, ha munkahely hiány van egész Magyarországon? Megmondjam? Egyik se értékes, mert nincs pénz kifizetni a tudását vagy a rátermettségét.
2012. aug. 20. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:
62%

Ne haragudj, de ezt a munkahely hiányt az ostoba megkeseredett emberek szajkózzák...

Tessék utánanézni 100 és 1000 munkahely van, csak utána kell járni. Tömegével kellenek a mérnökök pl. (Villamosmérnökök, gépészmérökök (Győr, Kecskemét tömegével szívja fel őket) rengeteg technikus kell stb.

Jah, persze nem aranytálcán tolják eléd a szerződést és audit sem küldenek eléd, de ha utánajársz és képzett vagy akkor kellesz...

2012. aug. 20. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!