Közmunkát csak a lakhelyemen van a szomszédos városban is végezhetek?
"Magyarországon a diploma olyan mint egy képeslap semmit sem ér,"
Olyan diplomát kell megcsinálni, ami ér is valamit.
Én államvizsga után 2 hónappal dolgoztam már. Ér is valamit a diplomám és nem képeslapot...
8/12, nagyon egyetértek veled, én a vízügynél melózom, nehéz fizikai munka-földmunka, áteresz tisztítása,8m.csatornában,34m.hosszú 100x140cm. félig van földel, +sáros iszapos trutyival, talicskázás lapátolás, a kánikulában, de nem bántam meg, inkább ide jöttem mint az ökinél, baszogassanak az utcán főtéren, /na ezek se csinálnak semmit/, már megint késtél 5percet stb.
délelőtt dolgozunk, 1órakor meg megyünk haza, a gátőrrel lebeszélve egyeztetve, meg szokott elégedve lenni velünk, munka mindig,elvégezve.
néha esős időben, után van nád kaszálás.
Le lehet pontozni nyugodtan, ettől az igazság még ez lesz.
Ne büfésdiplomát kell megcsinálni, hanem értékes diplomát és még válogathatsz is a munkahelyek között...
Ne haragudj, de ezt a munkahely hiányt az ostoba megkeseredett emberek szajkózzák...
Tessék utánanézni 100 és 1000 munkahely van, csak utána kell járni. Tömegével kellenek a mérnökök pl. (Villamosmérnökök, gépészmérökök (Győr, Kecskemét tömegével szívja fel őket) rengeteg technikus kell stb.
Jah, persze nem aranytálcán tolják eléd a szerződést és audit sem küldenek eléd, de ha utánajársz és képzett vagy akkor kellesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!