Átvertek a táppézzel?
Tavaly a munkahelyemen elmenten táppénze H-P.ig. Következő héten Hétfőn mentem vissza dolgozni és vittem a táppénzes papíromat a főnökömnek. De én nem tudtam hogy azon a héten cégváltás(név) volt... Tehát az egyik hét felében X cégnél voltam táppénzen,a másikfelében Y cégnél..
Én oda adtam a főnökömnek a táppénzespaírt és erre ő:legyen az,hogy kifizettem azt az 5 napot mintha dolgoztam volna ,és azt az 5 napot felírja minuszba(40óra) .
Tehát semmibe volt véve a táppénz!!
Sajnos akkor belementem a dologba,mert nemvolt más választásom.
De 1 dolgot nem értek!?
Miért dolgozam le a 40 órát ha csak 24-et kellene, mert a 60% táppénz járt volna!?
Elnézést a helyesírási hibákért, telefonról írtam.
Elmagyarázom hogy megértsd.
Te leadtad a táppénzedet. Mivel megegyeztetek, így a főnök a táppénzes papírodat szépet darabokra tépte és kidobta a kukába. Vagyis nincs táppénzes papír. Viszont beírta neked hogy te az adott héten nem táppénzen voltál hanem végig dolgoztad a 40 órát..
Ilyen egyszerű..
H-K-SZ-CS-P táppénzen voltam.
H-K X cégnél voltam és közösmegegyezéssel elküldtek mindenkit.
SZ-CS-P vissza vett mindenkit ugyan az a vezetőség de Y cégéven.
Ezért nem lett leadva a táppénzes paír.
Engem az zavar hogy a tb 60% járt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!