Úgy érzem átvertek számomra igen komoly összeggel, fel tudom jelenteni az illetőt csalásért?
Pontosabban az a problémám,hogy az aprod.hu-n volt egy hirdetés egy HTC One X telefonról.
Úgy egyeztem meg az illetővel, hogy átutalok neki 20.000 Forintot és utána ő elküldi futárral a telefont nekem ami a mai napon kellett volna megérkezzen, és miután megérkezett a telefon én elküldtem volna neki az én Sony Ericcson Xperia X10i-met(8GB micro SD-vel).
Amióta a pénzt elutaltam az illető nem írt vissza egy üzenetemre, és nem hív telefonon!
Fel tudom jelenteni a rendőrségen csalásért vagy mit tudok tenni?
Pedig annyiszor el lett mondva" SOHA NE UTALJ ELŐRE"
Fel tudod jelenteni persze, hisz megvan a számlaszáma és a neve.
Írj neki egy levelet hogy ha nem jelentkezik feljelented.
Megvan gondolom a köztetek lévő levelezés. A bankszámlaszáma amire utaltál.
Ha nem válaszol 1-2 nap akkor menj be egy őrsre. Vagy online is lehet hogy van ilyen funkcíó. És tedd meg a feljelentést.
Bár ha "piti" csaló, akkor erre a leveledre beijedhet. És egyből válaszol majd hogy valami gondja volt, nem volt net. Telefon. stb.. kifogásokat tudnak találni.
De ha így lesz, innentől kezdve te írányitsz!!!
Ha nem, menjen a feljelentés !!!
Oké,köszi a válaszokat!
Persze a levelezés, és minden megvan!
Várok legfeljebb Hétfőig vagy keddig és, ha nem jelentkezik akkor feljelentem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!