Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen mocskos emberek lennének...

Ilyen mocskos emberek lennének? Azt hiszem csalás/átverés áldozata lettem. Mit tegyek, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Aprod.hu nevezetu oldalon vásároltam egy mobiltelefont! A telefonnak már több, mint 1000 látogatója volt. Elkezdtem email-ben kommunikálni az eladóval, aki ilyenkor még nagyon segítőkész és korrekt volt. Megadta telefonszámát, elkérte az enyém, megadta a bankszámlaszámát nevét. 28 ezer forintot utaltam el az eladónak, ennyi a készülék ára. Megegyeztünk, hogy jelez amint megérkezett az összeg, az utalásról megjött a visszajelzés, hogy megtörtént.. az eladótól semmilyen reakció nem jött, így hát felhívtam az általa megadott telefonszámot, amit egy férfi vett fel és makogott össze-vissza... "igen az én telefonszámom adta meg, és, hogy az eladó az most nem elérhető, kérdeztem mikor lesz, hát ő nem tudja.., és a telefonos dolgot nem ő intézi.."... abszolút nem volt segítőkész. Ezek után keresgéltem tovább az oldalon, ja természetesen a hirdetés a mai nap folyamán törölve lett....a profillal.. nos ezek után elkezdtem.. keresgélni és találtam egy másik hirdetést.. másik profil.. de ugyan azzal a névvel hirdetve és ugyan az a telefon (gondolom én hisz ugyan azok a képek vannak..) csak itt már más város van megadva a telefon helyének..... és más leírás itt már független a készülék... nem 2 hónapos hanem 4 hónapos.. egy nap különbséggel töltötte fel a hirdetést a nő... írtam neki itt is..., hogy ez mi.. nem reagált.. egyenlőre... de annyira felháborított.. az egész, hogy megírtam neki, hogy nem tartok igényt semmire, csak utalja vissza az elutalt pénzösszeget, amennyiben nem kapom vissza a pénzem vagy a hét folyamán péntekig nem érkezik készülék feljelentést teszek.. Nos mi a teendő?! Beszélgetés-Bankszámla-Név-Telefonszám alapján feljelenthető valaki 28 ezer forinttal a háttérben..?! Minden tanácsot szívesen fogadok!
2012. nov. 6. 15:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

50 ropi alatt nem nagyon fog foglalkozni vele a jard mert nem számít bűncselekménynek(kivéve ha sorozatos mert akkor összeadódik)

2. utánvét. igaz hogy egy féltégla is lehet a csomagban de azt a kezedbe tudod venni meg tudod állapítani h mi a fa** az ha nem biztos az amit rendeltél akkor nem veszed át és akkor ő fizet

3.Soha semmilyen esetben ne utalj előre soha senkine tesódnak anyádnak apádnak se mert nem tudod ki van az UTP másik oldalán :)

2014. márc. 17. 22:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendőrségi ügy lett belőle, és nem én vagyok a feljelentő tehát sorozatosan megcsinálta másokkal is :-)
2014. ápr. 11. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!