Ilyen mocskos emberek lennének? Azt hiszem csalás/átverés áldozata lettem. Mit tegyek, hogyan tovább?
Szia. Nagyon sajnálom, hogy ilyen történt veled, és hogy már az aprod-on is folyik ez, nem csak a többi aukciós oldalon.
Annyit még tehetsz hogy jelented az aprod-on őt. Bár mivel már törölte a profilját, így nem tudom lehet-e még.
De én a helyedbe tuti megkérdezném a rendőrséget is. mert azért nem egy kis összegről (legalábbis nekem nem lenne az) van szó.
(Egyébként én is sajnos pórul jártam, feladtam egy csomagot, mert úgy beszéltük meg az illetővel, hogy cserélünk és akkor mindenki a saját költségén adja fel a csomagot. Ruhákról van szó. Igen ám, de mivel azt mondta, hogy neki simán adjam fel, így így tettem. Én a mai napig nem kaptam meg részéről a csomagot amit 10.24-én adott fel, és azóta elérhetetlen. Ja hogy az én csomagommal mi lehet amit én feladtam?? Tuti megkapta)
Szóval jó volt egy kis tanulópénznek, innentől akárki kéri, csak ajánlottan postázok. Ne haragudj a sztorimért)
"már az aprod-on is folyik ez, nem csak a többi aukciós oldalon"
ÁLLJ. Az apród nem aukciós oldal. Ezer helyen kiemelik, hogy soha SOHA ne utalj pénzt előre apróhirdetési oldalon.
Irány a rendőrség, számlaszám alapján azonosítható. De ha meg is lesz, nem biztos, hogy a pénzed viszontlátod.
Sajnálom az esetet amúgy, remélem egyszer majd lesittelnek/agyonvernek egy ilyen csalót és akkor talán leszokik róla a többi barom is.
Hol éltek? Miért utaltok ismeretlen személyeknek pénzt? Nem, nem fog kevesebb csaló lenni, ha valakit agyonvernek. Mindig voltak és mindig lesznek, a ti dolgotok, hogy ne hagyjátok magatokat átverni.
Igen, feljelenthető, szabálysértési érték ellenére büntetőügy lesz belőle, mert vélhetően üzletszerűen csinálja,és ez minősítő körülmény.
Fontos: ne hagyd, hogy a rendőrségről elhajtsanak.
Minden létező bizonyítékot, bármi, ami gépen van, bármilyen információt írj le, nyomtass ki, másolj le, stb.
A teljes folyamatot írd le, add be nekik. Át kell venniük. A magadnak lévő másolaton vetesd át velük személyesen.
Írd meg ide, hogy mire jutottál, mit mondtak.
Szia!
Takarékszövetkezet, és Sike Linda a név? Engem is sikerült átvernie...
Az apród.hu nem aukciós oldal, csak egy hirdető oldal.
az más mint a vatera és a teszvesz. az ott hirdetett termékekre pénzt előre utalni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!