Mi ez a Pandastart? Működik? Nem átverés? Lehet vele pénzt keresni? Hogy kell használni? SEGÍTSÉG!
Működik és NEM átverés. A szabályok is megújultak, így nem csak az jár jól, aki nagy csapatot épít, hanem az is, aki szerencsepontokat gyűjt, mert sorsoláson vesz részt.
Befektetés NINCS, viszont van egy szuper kezdőoldalad INGYEN, amit kötelezettség nélkül használhatsz.
Ha akarsz, akkor annyi időt fordítasz rá, amennyit Neked megér és ezzel arányos lesz a bevételed is.
Ez egy magyar MLM, ami azonban nem áll meg a határnál, mert nemzetközi üzlet lesz.
Ráadásul nemsokára hirdetések ajánlásáért is lehet jutalékot kapni, ami 20-40%-os lesz.
A TÉNY: ilyen rövid idő alatt döbbenetes eredményeket ért el a Pandastart, elsősorban látogatottság terén, ami pedig minden internetes tevékenység alfája és ómegája.
szeptember hónapban 10 kifizetés történt amin 1.000.000 forint került kiosztásra a "tagok "közt.ez nagy valószínűséggel úgy jött össze hogy 1 társaság (kb 11 fő)
összeállt és a vezető kivételével elkezdték hirdetni az oldalukat privát linkekkel.az ezen linkek által regisztráltak így az ő pontértékeiket gyarapítják lenullázva az esélyét a többieknek hogy épkézláb összegre tegyenek szert.az hogy pár ember (11 a vezérrel együtt)havi 100-500.000 forint közt keres a többieket nem vigasztalja mivel nem látják eredményét a "munkájuknak".sajnos ez az oldal is egyre jobban hasonlít a pontpark/parkopolisz oldalra ami jelenleg az internetes csalások csúcsa kicsi hazánkban.a nyertesek név,városa megadható információ és segítené hogy a többi tag/játékos ösztönözve érezze magát a további munkára.a problémát az jelentheti számukra hogy ebben az esetben a pénz útja követhetővé válik a hirdető,a tagok és az adóhivatal számára is.
Annyi pénzt lehet a Pandastarttal keresni, amennyi időt ráfordít az ember.
A kételkedőknek: számtalan ingyenes szolgáltatás van, ahol nem osztják vissza a pénzt.
Sokan örömmel használnak színvonalas, ingyenes szolgáltatásokat - pl. többek között a gyakorikerdesek.hu-t is - és jogosnak tartják, hogy kidolgozójuk hirdetések megjelenítésével szeretne bevételhez jutni.
Joggal, mert nagyon sokat dolgozott az ingyenes rendszer felépítésén.
Senkinek eszébe nem jut az ingyenes honlapkészítő, űrlapkészítő, stb. oldalak tulajdonosait átveréssel, lehúzással rágalmazni.
Miért pont azt gyalázzák, aki a bevételének jelentős részét visszaosztja?
A Pandastart szervezésében nem kötelező részt venni. Ha részt vesz valaki, nem kell fizetnie semmit.
Ha sokat dolgozik és nagy csapatot épít, akkor sok bevétele lehet.
Ha utálja az MLM-et, akkor dönthet úgy, hogy nem épít csapatot, hanem a pontjait szerencsepontokra válthatja és értékes nyereményeket nyerhet.
Minden internetes tevékenység alfája és ómegája a magas látogatottság, amit a Pandastart maximálisan biztosít.
A hirdetők jól járnak, mert megugrik a látogatottságuk és a nagy számok törvénye alapján a megrendelések száma is.
A tagok arra buzdítják egymást, hogy vásárlásaikat csoportosítsák át és amit amúgy is megvennének, vegyék inkább pandás hirdetőtől.
Százezres tömeg esetén ez már komoly vásárlóerő lehet.
Néhány napja hirdetésszervezésért is nagyon komoly jutalékot lehet kapni - akár 50%-ot is.
Készülnek az újabb oldalak - álláskereső, társkereső, stb - amelyek szintén bevételhez juttathatják a tagokat.
Azokat, akik tesznek érte.
Nem átverés a Pandastart, mert kitalálójának nyitott könyv az élete. Olvassátok el az életrajzát.
A rágalmazók többsége meg név nélkül, vagy Amerikában vett kinyomozhatatlan domain mögé bújva állít képtelenségeket.
Miért nyúlna le valaki a kezdet kezdetén néhány százezer forintot, amikor az ötletével becsületesen, legálisan megkeresheti majd annak többszörösét, úgy hogy a többiek is jól járhatnak?
Muszáj tudomásul venni, hogy egy jó ötlet kidolgozásával, üzemeltetésével és tovább fejlesztésével lehet jól keresni, gyalázkodó, irigykedő beszólogatással meg nem.
Ez utóbbi sajnos további fröcskölések táptalaja lesz - de a sár vissza is fröccsenhet.
Lehet kritizálni, de nem szabad összetéveszteni a kritikát a rágalommal.
Kedves Ditta!
Már megbocsásson, de kissé meglep, hogy ilyen nyíltan hirdeti a Pandastartról a véleményét, hogy mindenki számára kiderült: ön a Csatlós Csabához (a "pandavezér") tartozó üzletcsoport dolgozója. Azaz közeli ismerős. Mi több, Ön egyike azoknak, akik részesültek kifizetésben az elmúlt hónapban.
Nahát, minő véletlen.
Csak az a szomorú, hogy már most látszik, hogy ebből bizony oltári bukta lesz, szóval az Ön helyében még most készíteném az útibatyut, lágykenyeret, mert a csalást a törvény bizony vasszigorral bünteti.
Hála az égnek.
Pandastart = oltári átverés. Folyamatban vannak az oldal üzemeltetője ellen a feljelentések.
Én azért vigyáznék a jelzőkkel, mert az, hogy ez csalás lenne, az RÁGALOM.
Érthetetlen számomra, hogy irigységből - vagy ki tudja milyen kisszerű okból - miért kell egy ilyen jó kezdeményezést tönkretenni.
Igen itt a lényeg: nyíltan hirdetem, és vállalom a nevem (nem úgy, mint a rágalmazók) mert nincs mitől tartanom.
Itt senki nem csalt, csak a magyar reklámtorta rájuk eső penészes morzsáit féltik egyesek.
Csatlós Csaba azt az üzletet, ahol valamikor együtt dolgoztunk, RÉGEN eladta.
Amikor pedig jóval később kitalálta és felépítette a Pandát, én is kaptam e-mailt, mert rajta voltam a 100 ezres automata email listáján. Ennyi. Nem több.
Csak én éltem is a lehetőséggel.
Bárki kereshetett volna a Pandával pontosan annyi pénzt, mint én, csak ugyanilyen sokat kellett volna érte dolgoznia. Ami még a minimálbér fele sem volt, úgyhogy nem igazán értem az indulatok hevességét.
De a támadások miatt háttérbe vonultam és a múlt hónapban már nem értem el a kifizethető jutalékot, úgyhogy megnyugodhat mindenki, akinek az fáj, hogy a Pandával SEM lehet munka nélkül pénzt keresni.
Csatlós Csabát pedig nem féltem. Egyrészt nem bújik el álnevek és külföldön regisztrált domainek mögé, másrészt megvonja a vállát, továbblép és felépít egy másik üzletet.
Feltételezem olyat, ahol nem osztja vissza a pénzt és akkor nem fog szemet szúrni senkinek egy zseniális kezdeményezés, amit kisszerű, sikertelen emberek a rágalmaikkal tönkretesznek.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!