Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebben a Pandastartban mi a meló?

Ebben a Pandastartban mi a meló?

Figyelt kérdés
Regisztráltam, összekattintgattam a dobozokat, és akartam szerkeszteni az oldalt, de nem lehet. Nem is kell? Vagy ennyire hülye lennék? Vagy regisztrálni is hülyeség volt? Bankszámlaszámot még nem adtam meg. Az e-mail-címemmel nem árthatnak. Nem értem az egészet, azt hittem, olyan lesz, mint egy blog-írás. A 22 ezer regisztrált tagból csak van itt valaki, aki tud válaszolni. Nagyon hálás lennék.

2012. szept. 15. 22:41
 1/8 algopirin ***** válasza:
100%

Ez csak egy újabb idióta mlm alapú átverés.

Neten nem lehet pénzt keresni nulla munkával, de politikusi pályán kívül szinte semmi más egyébbel sem, majd dől a pénz az oldalak látogatottságából hát hogyne persze.

Majd gondolom jönnek a nagyon okos "de én már kerestem így pénzt és működik ebből lettem milliomos" hozzászólások.

Sok szerencsét hozzá "de én szóltam előre" :)

2012. szept. 15. 22:56
 2/8 Komplikato ***** válasza:
53%
Algopirin, azért teljesen nem igaz, ha csinál valaki egy oldalt, amire valamiért sokan járnak, akkor hirdetéseken keresztül tud pénzt keresni, bár kérdés mi számít soknak? Van egy olyan oldal pl. amin keresztül linkeled a sajátodat és akkor feldob egy hirdetést a delikvensnek és utána ugrik tovább. Sok egyébként ingyenes programot szoktak keresztül linkelni rajta, hogy ha már melózott vele az ember, azért keressen is vele valamit. vagy tele rakja bannerekkel, esetleg google hirdető felületekkel.
2012. szept. 15. 23:07
 3/8 algopirin ***** válasza:
100%

Az ok. de ha megnézed miről is szol az a "pandastart" :)

Persze majd otthonülő kismama fogja szénné keresni magát a bababforumos oldalával, hát hogyne persze.

Elsőre nem esett le mi az átverés az oldalban de nyilván azt majd később közlik van regisztrációs díj vagy hasonló.

2012. szept. 15. 23:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Kösz, hogy válaszoltatok, regisztrálásom után egy órával kezdtem rájönni, mi ez az egész.

Ez már veszett fejsze nyele, legközelebb gondolkodok, mielőtt cselekszem.

2012. szept. 16. 07:49
 5/8 kgabika válasza:
76%
Az átverés az, hogy az üzemeltető így akar megrendelőket keresni, a regisztráltak pedig rákattintanak a megrendelő oldalára. Mondjuk, ha valaki cipőket árul, akkor lehet, hogy 22000 főből fognak nála vásárolni. Csak kétséges, hogy annyi megrendelő lesz, hogy abból 22000 embernek lehet jutalékot fizetni. Én, meg is kérdeztem ezt a pandastart facebook oldalán, de a kitöröltek. Ha van számológéped, számold ki: ha 20000 Ft-tól fizetik ki a jutalékot, és 22000 fő van, az éves szinten mekkora reklámbevételt jelent.
2012. szept. 16. 11:20
 6/8 anonim válasza:
100%
És még hányan fognak regisztrálni....
2012. szept. 17. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, rengeteg ilyen oldal van, de csak nagyon kis %-át, vagy semmit nem fizet, ők viszont jól járnak, mert amiből nekik bevételük van, hirdetésekből, reklámokból, azt a sok pénzéhes megnézi, így a nézettség megvan, tehát hirdetnek az oldalon, az abból befolyó összeget meg elrakják maguknak...ezt maximum úgy éri meg csinálni, ha te is belefogsz egy ilyenbe, csak persze nem itthon, mert valószínű ha tisztán csinálnád, akkor ebből is kb 80%-át adók elvinnék...:D
2012. szept. 18. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsi oldal, viszonylag kicsi forgalommal, és persze sokat számít, hogy nem nemzetközi még, bármennyire is tervezgetnek azzá válni. Nem csoda, hogy csak filléreket lehet szerezni belőle, hiszen még nincs elég hirdetőjük, viszont máris rengeteg az aktív felhasználó.

Nulla munkával tényleg nem lehet meggazdagodni. Igaz, hogy ez azért mégsem nulla munka, hiszen nem maguktól néződnek meg azok a hirdetések, neked kell belépni, egyenként rájuk kattintani és végignézni mindet. De mint mondtam, ilyen kicsi forgalmú oldaltól nem lehet túl sokat várni.

Viszont az tévdés, hogy egyáltalán nem lehet a neten komoly pénzt keresni. Csak épp mint mindenhol, itt is csak kemény munkával lehet, nem úgy, hogy regisztrálsz valami csodaoldalra, ami minden szépet és jót ígér, hátradőlsz a székeden és nézed, ahogy nő a bankszámládon az egyenleg. Az internet tele van lehetőségekkel, csak észre kell venni és kihasználni őket. De aki a való életben sem képes kihasználni a jó lehetőségeket, az az interneten se fogja észrevenni őket.

2012. okt. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!