Valaki próbálta már? Téleg kifizetik?
Figyelt kérdés
Ez a link: [link] . Azt mondják, h erre az oldalra regisztrálni kell, mindennap ki lehet tölteni a kérdöiveket, ls ha elérem a 1500 eurót, kifizetik. valaki próbálta már? Téleg kifizetik? Ha igen, akk hol kapom meg a pénzt? Regisztráláskor nem kellett megadni semmi mást az e-mail cimen kivül.. irjatok, köszi:)2012. okt. 28. 22:45
21/26 anonim válasza:
Na ezek azok az oldalak, amik soha a büdös életben nem fognak kifizetni senkit. Kicsit számoljatok már utána, mekkora összeg 1500€, és ezt miért nyomnák a markodba, ha valóban fizetnének? A nagy semmire...
Ha valóban működő, több éve korrekt módon, pontosan fizető internetes munkát szeretnétek, írjatok privit, nagyon szívesen segítek. Ilyen hülyeségekkel kár a gépeteknek az áramot fogyasztania...
22/26 anonim válasza:
Én is már több mint 5000. pontnál tartok,és még mindig semmi.
23/26 anonim válasza:
Szerinted miért?:-)) Rányomtam a linkedre, ez a felirat jelenik meg: failed
Ez neked nem fog fizetni soha. Pénzt azok látnak majd belőle, akik eladják a sok regisztrált e-mail címet, köztük a tiédet is különböző cégeknek.
24/26 anonim válasza:
Nekem a mai napon nullázódott,kb 3000-ről(4 hónapig vártam)...persze a számlára szart sem utaltak!
25/26 A kérdező kommentje:
sztem akk kamu az egész..:3
2013. febr. 19. 09:35
26/26 anonim válasza:
Az emberi naivitásnak nincsenek határai!És még vannak ilyen emberek addig lesz ilyen meló is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!