Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki próbálta már? Téleg...

Valaki próbálta már? Téleg kifizetik?

Figyelt kérdés
Ez a link: [link] . Azt mondják, h erre az oldalra regisztrálni kell, mindennap ki lehet tölteni a kérdöiveket, ls ha elérem a 1500 eurót, kifizetik. valaki próbálta már? Téleg kifizetik? Ha igen, akk hol kapom meg a pénzt? Regisztráláskor nem kellett megadni semmi mást az e-mail cimen kivül.. irjatok, köszi:)

2012. okt. 28. 22:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindannyiótoknak! Összejött. A gond csak az, hogy a PayPal számlán kell hogy kifizessék. megpróbáltam a számlát megnyitni, de mikor ki kellett választani, hogy melyik országba élek, Szerbia nem volt ott, pedig én Szerbiába élek. és most ott vok felakadva, hogy nemtom, innen lehet-e használni a PayPal számlát. valaki tud erről valamit?
2012. nov. 21. 17:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Leírnád kedves kérdező, h miről is van szó?Milyen munka ez?Csak németül érhető-e el az oldal?

Nem mondanám h azonnal regisztrálnék,mert mindígis kamunak tartottam az ilyen dolgokat,de ha nekem nem kerül semmibe,és szinte semmi erőfeszítésbe(mint a legtöbb így meghirdetett oldalnál :D )Akkor akár 1 próbát meg is érhet.

2012. nov. 21. 17:42
 13/26 A kérdező kommentje:
Ez eg német oldal, nincs meg magyarul. németül kell a teszteket kitölteni, de nemfontos leforditani a kérdéseket, mert végülis mind1, hogy mit válaszolsz, mert ez egy közvéleménykutatás. mindennap kitölthetsz 4 kérdöivet (egy kérdöiv 8 kérdésböl áll), és ha összegyűjtesz 1500 eurót, akkor állítólag kifizetik, nagyon sokan dicsérik az oldalt. A pénzt a PayPal számlára küldik. Nekem nincs sok esélyem, mivel szerbiai vagyok, nem birok PayPal számlát nyitni..:'( szerintem egy próbát megér, remélem neked sikerül! Sok szerencsét! :) Ha valamiben tudok segíteni, szólj! ;)
2012. nov. 21. 18:24
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
Sziasztok,nekem is össze jött tegnap az 1500€ várom a pénzt,jó lenne ha a Mikulás vagy Jézuska meghozná.
2012. nov. 21. 21:13
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Gondolkodtatok azon, mit tudtok tenni, ha az oldal nem fizet?

Megnéztétek, milyen kapcsolati adatok vannak feltüntetve az oldalon? Esetleg csak egy szövegmező, amibe beírhatod, amit akarsz, és elküldheted? van egyáltalán egy e-mail cím? Telefonszám?

2012. nov. 21. 22:17
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Tulajdonképpen mind1, nem?Mert nem vesztenek rajta semmit.
2012. nov. 21. 22:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt a rengeteg időt, amit a tesztkitöltésekkel eltöltöttek.
2012. nov. 21. 22:56
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
:D 8 kérdés naponta 1 hónapig.A tv előtt se töltenék ezt az időt hasznosabban!
2012. nov. 21. 23:07
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
de ingyen minek dolgozni bárkinek is? Neked dolgozik valaki ingyen amiből sz*arásig meggazdagodsz????? ezeknek nem a kérdőívekből van pénzük, hanem a reklámok hirdetési felületéért kapott pénzből, amit szerencsétlen becsapott emberekkel nézetnek, akikkel elhitetik hogy most pénzt keresnek. Tudjátok mekkora biznisz a reklám? És mekkora érték az ha azt valaki megnézi??? Ezekért vagyonokat képesek fizetni cégek, és azon versenyeznek kinek a reklámját fogják megnézni minél többen (fő műsoridő stb) Mi meg ingyen nézzük nekik a reklámokat. tiszta agymosás! Egyébként attól függetlenül, hogy ez egy mocskos lehúzás, és átverés, minden elismerésem az ötlet kitalálójának, egy zseni a maga értelmében. azóta biztos a 20 thai-földi nyaralóját veszi, és a 30-dik bmw-jét.
2012. nov. 22. 21:43
 20/26 anonim válasza:
91%
Na???
2012. nov. 27. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!