Csacs075 kérdése:
A főbérlő mért nem adja vissza a kauciómat?
Figyelt kérdés
Kiköltöztem a lakásból és megvolt beszélve egy időpont hogy lezárjuk a lakás témát,de nem jelent meg. Azóta semmi. A volt főbérlőmet nem lehet elérni telefonon,vagyis nem veszi fel a telefont. Várok még 1-2 napot és lehet hogy feljelentem.Érne valamit? Valaki remélem tud hasznos infot mondani,mert már idegileg kivagyok.2012. okt. 14. 20:26
2/9 gelazso válasza:
levélben szólitsd fel. ( másolatot tartsd meg dátummal.ha akkor sincs semmi akkor természetesen jelentsd fel és onan megy a dolog.
3/9 A kérdező kommentje:
Van szerződés,persze,de az van hogy 9-ig kikellett költöznünk,elötte 4 nappal kiiköltöztünk.
2012. okt. 14. 20:43
4/9 anonim válasza:
Az nem baj, ha előbb kiköltöztetek.
5/9 anonim válasza:
és aláírtatok valami papírt a kiköltözésnél? olyat amiben kijelentitek, hogy nincs tartozás a másik felé?
6/9 anonim válasza:
Kulcs nálad? A lakást továbbra is tudod használni?
Amúgy nem fordulhat elő az, egészen véletlenül, hogy esetleg baleset történt vele, vagy bármi hasonló?
Nem kell kapásból mindig mindenhol csalást vagy átverést gyanítani. Elvileg tudod, hol lakik, próbálj kapcsolatba lépni vele (vezetékes telefon, vagy ha nincs túl messze, menj oda...).
7/9 anonim válasza:
Nem feljelenteni kell, ez polgárjogi vita...
8/9 A kérdező kommentje:
A lakást nem tudom használni,mert kicserélte a zárakat,de viszont a régi zár kulcsai nálam vannak.Azért gondolok rosszra,mert egy rossz ember,ahonnan tudott,onnan pénzt csikart ki belőlünk.Mindent a saját kölcségünkre vettünk meg,mert ha nem vettem volna meg akkor nem lett volna lakható a lakás,pl csap rozsdás volt és eresztett.
2012. okt. 15. 15:17
9/9 Poszti86 válasza:
Kedves csacs075!
Kérlek írd meg, hogy mi lett a vége a történetednek! Hogyan tudtátok elintézni a dolgot a főbérlővel? Hasonló problémával küzdünk most mi is a párommal és teljesen tanácstalanok vagyokunk, hogy merre induljunk... Nem sikerült megúszni a dolgot feljelentés nélkül, ugye? Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!