Hány %át kell megfizetnie a főbérlőnek nekünk? Zárat kellett cserélnünk az albérlet ajtaján, amit a főbérlő is használ! Vagyis lakatost kellett hívni! (Nem hajlandó adni 1 fillért se)
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 10:04
1/6 anonim válasza:
Ha a ti kényelmi szempontotok miatt cseréltek zárat, nem azért mert elromlott, sajnos nektek kell állnotok a költséget.
2/6 anonim válasza:
Mivel ti laktok ott es ti hasznaljatok ,ezert nektek kell fizetni. A talajnak nem kell fizetnie
3/6 A kérdező kommentje:
Azért kellett cserélni,mert tönkrement!Lakatost kellett hívni,és csak a zárbetét cserével megúsztuk,de a lakatos is mondta,hogy az ajtó se jó alapból,ezért romlanak el folyamatosan a zárak!Már harmadszor cseréltük ki saját költségre,de csak most kellett lakatost hívni!És nem csak mi használjuk,ha nem a főbérlő is!Ha szétmegy a bojler,akkor azt is mi fizetjük majd ki?Minden itt marad,ha mi felmondjuk a szerződést,ő fogja használni!
2011. ápr. 2. 11:06
4/6 anonim válasza:
Mi van a szerződésben leirva?
Például ilyet még nem hallottam,hogy egy zár azért romlik el,mert nem jó az ajtó?!Az én ajtóm is egyidős a nagyanyámmal,de 9 éve ugyanaz a zárbetét van benne.
5/6 A kérdező kommentje:
A lakatos mondta,h el van vetemedve az ajtó,mert ez nem bejárati ajtó!Az hozzátartozik a sztorihoz,h mióta ideköltöztünk mindig jönnek elő a hibák,úgy van összedobva ez a lakás,és a főbérlő is zsugori,de nagyon!!!
2011. ápr. 3. 08:46
6/6 anonim válasza:
Azért kérdeztem,hogy mi van a szerződésetekben lefektetve?Vagy hogyan állapodtatok meg?Mert ha sehogy,akkor minden kiadást nektek kell fizetni,mert a tulaj nem fogja.Ezt le kellett volna fixálni a beköltözéskor,és amikor láttad,hogy milyen rozoga minden akkor kellett volna szólni,hogy mi lesz ha???...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!