Mit kezdenél 50 MILLIÁRD forintos lottónyereménnyel - MIUTÁN mindent megvettél, amit csak akartál, és soha többet nem kell dolgoznod?
Engem most NEM a sablonos befeketetési, ingatlanvásárlási, jótékonykodási egyéb hülyeségek érdekelnek, hanem ami EZEK UTÁN jön!
Miután minden fontos dolgot beszereztél, befektetted, elajándékoztad, eljótékonykodtad, amennyit akartál, és azon a ponton vagy, hogy soha nem kell dolgoznod, és kényelmesen élnél.
Ami érdekel, hogy mivel töltenéd a napjaidat, miután mindened megvan? Mivel töltenéd a halálodig tartó sok időt, amikor már nem kell dolgoznod, és mindent megvettél, amit addig szerettél volna?
Őszintén szólva szerintem nem lennék boldog. Valószínűleg előbb vagy utóbb a drogoknál kötnék ki.
Ez a nagy gazdagságot én valahogy úgy tudom elképzelni, mint amikor anno GTA: Vice City-hez megtaláltam a cheat-eket azaz csaláshoz kódokat (örök élet, végtelen pénz stb.). Amíg ez nem volt, napokat heteket játszottam vele, hogy minél több pénzem, kocsim, villám legyen, de miután beírtam a csalásokat, 1-2 óra fun volt, hogy mindent megtehetek, utána pedig töröltem a játékot, mert értelmét vesztette az egész, miután hirtelen mindent elértem, és nem volt miért küzdeni. :)
Egy fontos dolgot kihagytál. Család? :)
Utolsó:
Nagyon tetszik a felfogásod. Sok sikert kívánok a terveidhez! :)
13as van pasid? ha nincs akkor jelen:)))
Na viccet félretéve adakozni mindig lehet engem ez motiválna nem tudnám megunni, max nem személyesen csinálnám hanem rábiznám valakire a pénzem hogy ossza szét. És igen adnék az államnak is vagy elkezdenék én politizálni miután megtanultam kezelni a saját pénzemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!