Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenél 50 MILLIÁRD...

Mit kezdenél 50 MILLIÁRD forintos lottónyereménnyel - MIUTÁN mindent megvettél, amit csak akartál, és soha többet nem kell dolgoznod?

Figyelt kérdés

Engem most NEM a sablonos befeketetési, ingatlanvásárlási, jótékonykodási egyéb hülyeségek érdekelnek, hanem ami EZEK UTÁN jön!

Miután minden fontos dolgot beszereztél, befektetted, elajándékoztad, eljótékonykodtad, amennyit akartál, és azon a ponton vagy, hogy soha nem kell dolgoznod, és kényelmesen élnél.

Ami érdekel, hogy mivel töltenéd a napjaidat, miután mindened megvan? Mivel töltenéd a halálodig tartó sok időt, amikor már nem kell dolgoznod, és mindent megvettél, amit addig szerettél volna?

2012. szept. 8. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva szerintem nem lennék boldog. Valószínűleg előbb vagy utóbb a drogoknál kötnék ki.

Ez a nagy gazdagságot én valahogy úgy tudom elképzelni, mint amikor anno GTA: Vice City-hez megtaláltam a cheat-eket azaz csaláshoz kódokat (örök élet, végtelen pénz stb.). Amíg ez nem volt, napokat heteket játszottam vele, hogy minél több pénzem, kocsim, villám legyen, de miután beírtam a csalásokat, 1-2 óra fun volt, hogy mindent megtehetek, utána pedig töröltem a játékot, mert értelmét vesztette az egész, miután hirtelen mindent elértem, és nem volt miért küzdeni. :)

Egy fontos dolgot kihagytál. Család? :)

2012. szept. 10. 19:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Kedvesemmel utazgatnék, ha lenne gyerekünk, mindent megkapnának, lehet, h nyitnánk vállalkozást is, csak úgy magunk örömére, nem a haszonért.Dehát ez a mi lenne, ha...:-(((
2012. szept. 21. 09:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Látom, hogy itt olyanok írtak, akik nincsenek ilyen helyzetben. Nos, 21 éves lány vagyok. Nem kell dolgoznom, mindenem megvan. Nagy vagyont örököltem. Szerencsére ügyesen tudok bánni a pénzzel, úgyhogy életem végéig eléldegélhetek úgy, hogy nem csinálok semmit gyakorlatilag. Ez viszont így magában lehet, hogy unalmas lenne. Nekem nagyon tetszik ez a szabadság. Utazgatok, nyelveket tanulok, új emberekkel és más kultúrákkal ismerkedem. Mindig kitalálok valamit. Most épp azon vagyok, hogy elsajátítsam a gölöncsér szakmát. Kurzusokon veszek részt és rengeteg embernek segítek. Nem mindig pénzzel, hanem tanácsokkal, vagy azzal, hogy meghallgatom őket. Rengeteget olvasok. Ehhez persze szükség van arra, hogy tág legyen az érdeklődési köröd. Miután megtanulom a gölöncsér szakmát, szeretnék egy műhelyt nyitni, ahol régi autókat, főleg oldtimereket, újítanánk fel, kb. olyan Pimp my ride fazonban. Illetve egy cukrászda nyitása is tervben van, meg egy saját ruhamárka alapítása. És ezeket nem azért, hogy még több hasznom legyen, hanem azért, mert tetszenek és ismét segíthetek más embereknek, adhatok új munkahelyeket. :)
2012. szept. 23. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Nagyon tetszik a felfogásod. Sok sikert kívánok a terveidhez! :)

2012. szept. 23. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsó! Gratulálok, ez egy remek hozzáállás, és jó szívre is vall! Sok sikert!
2012. szept. 23. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :)
2012. szept. 23. 16:36
 17/21 A kérdező kommentje:
13-as! Köszönöm a válaszodat! Nagyon inspiráló volt, és nagyon jó ember lehetsz. Gratulálok, és sok sikert kívánok mindenhez, amit elterveztél!
2012. szept. 25. 04:59
 18/21 anonim ***** válasza:

13as van pasid? ha nincs akkor jelen:)))

Na viccet félretéve adakozni mindig lehet engem ez motiválna nem tudnám megunni, max nem személyesen csinálnám hanem rábiznám valakire a pénzem hogy ossza szét. És igen adnék az államnak is vagy elkezdenék én politizálni miután megtanultam kezelni a saját pénzemet.

2012. szept. 30. 12:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez még viccnek is ócska volt.
2012. szept. 30. 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
18-as, 13-as vagyok. Van barátom. :) Mondjuk én nem pénzt adnék az embereknek. Az olyan, mintha csak tömnéd őket és mégis elégedetlenek maradnak. Az emberek 90%-a szerintem szeretne valami maradandót alkotni, olyasmit, amit megbecsülnek, amivel ő is fontosnak érezheti magát a társadalom számára. Ezért inkább munkahelyeket kell adni és olyan feltételeket biztosítani a munkán belül, hogy jól érezze magát és úgy gondolja, hogy fontos, amit csinál. És mindenki fontos, kivéve a léhűtőket! Én azt szeretném elérni, hogy az emberek elégedettek legyenek és ne érezzék azt, hogy feleslegesek. Azt gondolom, hogy pl. a tanárok, nem beszélve a szakmunkásokról, nagyon keveset keresnek. Azon kellene dolgozni, hogy az ő fizetésüket kicsit megnöveljük, a középréteg a társadalom tartóoszlopa és azt kell erősíteni, de sajnos egyedül vagyok ezekkel a gondolataimmal. Névtelenül szoktam adakozni, hasznos dolgokra. De privátilag is csinálok olyasmit, hogy ha látom, hogy valakinek nehezen megy az élet, akkor pl. a gyerekének kifizetem a tanfelszerelést, osztálykirándulást, illetve vásároltam már több gyereknek is új számítógépeket, hogy ne érezzék magukat háttérbe szorultnak. Szerintem ezek fontos dolgok. Ruhagyűjtési akciókat is szoktam szervezni. Nem hiszem, hogy ésszerű az embereknek átutalni X összeget a számlájukra. Mindenki szeretne egy Ferrarit magának, de egy olyan ember, aki egész életében egy Ladával közlekedett, fél óra múlva felmászna vele az első karóra, ha érted mire gondolok...
2012. szept. 30. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!