Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel töltenéd az időd, ha...

Mivel töltenéd az időd, ha soha többé nem kellene dolgoznod?

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 02:55
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Dugással
2012. szept. 7. 03:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Azzal amivel most, mivel nem dolgozom még, tanulással (ami érdekel), rézb.aszással (=internetezgetés), sorozatnézéssel, stb. Én nagyon jól el tudom tölteni az időmet, úgy, hogy ne unatkozzak. (Mondjuk ezt sosem értettem, amikor pl. szüleim mondták régen, ha unatkozok, takarítsak... Az unalmat szerintem csak olyan dolgokkal lehet elűzni, amit élvez az ember, a takarítás nyilván nem az, és sok esetben a munka sem, tehát én attól még halálra unnám magam, hogyha napi 12 órát dolgoznék valami hajtós helyen amit nem szeretek.)
2012. szept. 7. 04:04
 3/7 anonim ***** válasza:
ha azert nem kellene dolgoznom mert lenne penzem akkor utaznek.
2012. szept. 7. 04:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
akkor is dolgoznék :D
2012. szept. 7. 05:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Dolgoznék, mert a munkám a hobbim. De többet sportolnék, festegetnék, foglalkoznék családtagjaimmal.
2012. szept. 7. 07:09
 6/7 anonim válasza:
Ha életem végéig elég lenne a pénzem akkor utazgatnék,olvasnék,sportolnék,vásárolgatnék. :)
2012. szept. 7. 07:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Foci, barátok, számítógép, TV, csajozás (ha már lenne barátnőm, akkor vele), túrázás, utazgatás, bulizás.
2012. szept. 7. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!