Mivel töltenéd életed hátralevő napjait, ha nem lennél képes egy párkapcsolatra és a szexre?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 17:54
1/23 anonim válasza:
hmmm Szerintem rápattannék a bringámra és tekernék míg jólesik. bejárnám az egész világot:) Németország jó sörözőitől kezdve Franciaország legszebb tájait.Kínai Nagy Falon bringázni de sztáros lenne :P
2/23 anonim válasza:
Noss!
Ha szinte a 2 legfontosabb dolgot ki kéne hagynom az életemből, akkor nincs is túl sok értelme az egésznek, szóval akkor senkit nem érdekelne ha füveznék, innék, és egész nap lógatnám a pöcöm. :D
3/23 A kérdező kommentje:
Én valószínűleg kipróbálnék jó pár extrém dolgot.:)
2010. márc. 23. 17:58
4/23 anonim válasza:
Dolgoznék, keresnék egy csomó pénzt, utaznék, gondoznék egy csomó állatot, barátokat gyűjtenék, találkozgatnék a szüleimmel, filmet néznék, olvasnék, finom kajákat ennék stb. De szerintem ilyen ember nincs hacsak nem beteg (mentálisan, van olyan aki nem képes érezni de az veszélyes is...)
5/23 Andrewka válasza:
Mivel gyakorlatilag ez a két legfontosabb dolog az életben mindent egy lapra tennék fel. Pokereznék amíg vna pénzem, aztán utazás, ínyenc kaják, sportkocsik ha meg elfogy a pénz téglával a nyakamban irány a duna
6/23 A kérdező kommentje:
Én lehet h nem vagyok képes rá.:)
2010. márc. 23. 18:00
7/23 anonim válasza:
gondolom neten lógnék, és hülye kérdéseket tennék fel
8/23 A kérdező kommentje:
Gondolom hülye vagy.
Mi bajod a kérdéssel?
2010. márc. 23. 18:08
9/23 anonim válasza:
Akik itt vannak ezen az oldalon,azok mind ilyenek!Kockák!
10/23 anonim válasza:
Mi a helyzet azokkal akik szeretnének társat,csak senki nem áll velük szóba?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!