Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Neked hány évet kellene...

Neked hány évet kellene dolgoznod, hogy saját lakást, házat tudjál magadnak venni?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem, akiknek nem a szülei vásároltak lakást vagy házat, hanem mindent saját magának kell megvennie.

Ti inkább hitelt vesztek fel vagy éltek a szülőkkel egy lakásban, melyik utat választottátok?

Kicsit olyannak érzem ezt az országot, hogy mindenki kidolgozza a belét egy kevés kis pénzért,közbe nem figyel semmire csak a munkára, ergo még gondolkodni, változtatni sincs se ideje se energiája. Mivel se időnk se energiánk végiggondolni és eldönteni, még azt sem, hogy kik üljenek és képviseljék a mi érdekeinket a parlamentben így azok vannak ott akik, ha van egy kis időnk a munka mellett vagy hétvégén lehet ellenük demonstrálni a pesti utcákon. Olyan emberek irányítják a többi embert akik a parlamentbe ülnek, nekik van idejük gondolkodni azon, hogy hogyan húzzák csőbe a többi robotoló, már már a gondolkodásra sem ráérő embert plusz még nagyon sok pénzt is kapnak azért a semmiért amit végeznek! Az aprópénzért nap mint nap robotoló népet, így soha nem fogja megérteni, az aki csak ül egy laptop előtt a parlamentbe és vitázik. Mi annyiban tudjuk átérezni a parlamentben ülők helyzetét, ők is ahogy mi sok pénzt szeretnének, de nekik elég ha ott ülnek a parlamentben. A viccet elővéve tehát építeni kellene egy akkora parlamentet amelyikbe a 10 millió magyar befér, és akkor mind a 10 millióan jól keresnénk képviselőként, mindenki saját magát képviselné.

2012. febr. 29. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Te is lehetsz politikus:) Bár, ha van gerinced az általában kizáró ok.

Nos, mi csak hitelből tudjuk majd megteremteni az otthont. Ha addig nem ennénk, nem laknánk sehol, akkor is úgy bent lenne 8-10 évben.

2012. febr. 29. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is csak hitelből tudtuk volna megvenni, korábban már majdnem meg is tettük, de áldom az eget hogy nem így lett. Most a gatyám rámenne, és 1-el több bankrablós hír szerepelne a híradóban.
2012. febr. 29. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan teszek félre, és 4 év múlva kedvezményes hitelt fogok felvenni a Fundamentánál. Addigra összejön egy lakásra való.
2012. febr. 29. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is Fundamentánk van, ott nem változhat futamidő közben a törlesztőrészlet.

Most egy olyan lakásban lakunk, amin munkáltatói kamatmentes hitel van.

2012. febr. 29. 12:39
 5/8 kapo1588 ***** válasza:
100%
nekem is van fundamentám csak félek hogy éveken belül ehhez is hozzányulnak a parlamentbe... ha elveszik az állami támogatást ( 30 %) vagy ha csak csökkentik akkor már régi nem fogja megérni ez se:(
2012. febr. 29. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden úgy menne ahogy most akkor 5 év egy mondjuk 10m ház. Persze mellette meg utána meg is kellene élni valamiből. De sajnos ez túl szép hogy igaz legyen szóval 8 biztos lesz az 5ből
2012. febr. 29. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

"Az aprópénzért nap mint nap robotoló népet, így soha nem fogja megérteni, az aki csak ül egy laptop előtt a parlamentbe és vitázik."

és te hogy érted meg őt, ha azt sem tudod mit csinál valójában? miért kell mindig a politikusokra fogni mindent?

félreértés ne essék, sem én, se senkim nem politikus, csak elegem van abból, hogy mindenki rájuk vezeti vissza a saját baját. miért ők hibásak mindenben? nem mondom, az utóbbi években durván megnyirbáltak dolgokat, de hogy kollektíve minden politikus lenne felelős azért, mert én hitelre veszem a lakásomat (amit én például még meg sem próbáltam, túl nagy teher), na azt nem hiszem.

2012. márc. 1. 07:15
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

07:15!

Végre valaki, aki úgy gondolkodik, mint én. Szerintem is az ember személyes boldogulása leginkább önmagán múlik, nem másokon.

2012. márc. 1. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!