Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenél 50 MILLIÁRD...

Mit kezdenél 50 MILLIÁRD forintos lottónyereménnyel - MIUTÁN mindent megvettél, amit csak akartál, és soha többet nem kell dolgoznod?

Figyelt kérdés

Engem most NEM a sablonos befeketetési, ingatlanvásárlási, jótékonykodási egyéb hülyeségek érdekelnek, hanem ami EZEK UTÁN jön!

Miután minden fontos dolgot beszereztél, befektetted, elajándékoztad, eljótékonykodtad, amennyit akartál, és azon a ponton vagy, hogy soha nem kell dolgoznod, és kényelmesen élnél.

Ami érdekel, hogy mivel töltenéd a napjaidat, miután mindened megvan? Mivel töltenéd a halálodig tartó sok időt, amikor már nem kell dolgoznod, és mindent megvettél, amit addig szerettél volna?

2012. szept. 8. 20:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Minek úgy élni, hogy mindened megvan, de nem tudsz mit kezdeni??? Valami kutatásba fordítanám egyébként
2012. szept. 8. 20:39
 2/21 anonim ***** válasza:
Felajánlanék több millárd forintot az államnak börtönök építésére, és, hogy erősítsék meg a rendőrséget a környékemen
2012. szept. 8. 20:41
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, Király Sándor!

Első válaszoló: épp ez az. Ha valaki nagyon gazdag lesz, akkor eljön egy pont, amikor már mindene megvan, és soha nem kell dolgoznia. Én arra vagyok kíváncsi, hogy ezen a ponton (azt csinálsz amit akarsz és mindened megvan), mi ad motivációt, hogy lehet az időt eltölteni, mit csinálnának egy ilyen helyzetben az emberek, hogyan adnának értelmet a hétköznapjaiknak!

2012. szept. 8. 20:44
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért lehetnek ettől nagyobb célok is. Például egy teljesen új gyógyszer kifejlesztése mindenestől ennek kb. a négyszeresébe kerül. Egy szállodalánc létrehozása se jön ki ennyiből, az álmodozóbbaknak pedig ez csak egy morzsa a Marsra vezető úton...
2012. szept. 8. 21:21
 5/21 anonim ***** válasza:
45%
Nekem most is megvan mindenem, mégse vagyok lottómilliárdos. Lélekben dől el ez. Hogy akkor mi hajt? jó kérdés? zene, illatok, csajok, sör. ilyesmik. Szép az élet, csak nem dörömbölni kell az ajtókon hanem kopogtatni.
2012. szept. 8. 21:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Én tanulnék, puszta tudásvágyból. És persze figyelnék a vállalkozásra amit csinálnék és fejleszteném.
2012. szept. 8. 21:57
 7/21 anonim ***** válasza:

Aki legális úton gazdagodott meg,az valószínűleg már öreg és már nem tudja abbahagyni azt a munkát amiből meggazdagodott.

Az összeg amit írtál valóban nem olyan magas,h dobjak tőle 1 hátast.És azt hiszem ha már meg vettem volna mindent amit szeretnék a sok adóra és a fenntartási költségre szépen el is menne ez a összeg rövid időn belül.(kocsik,ház,hajó,sziget)

De h mondjuk 1 végtelen jel lenne a számlámon.Hát nem is tudom.1 ideig élnék mint hal a vízben.(a teljes világot beleértve a világűrt is bejárnám,a maximumig próbálnám kihasználni az élvezeteket)Majd egyre jobban belefásulnék a sok jóba és a semmittevésbe.Majd,ha nem találnék semmi elfoglaltságot, v végeznék magammal v várnám a természetes halálomat.Célok nélkül az ember elveszti az életkedvét.

2012. szept. 8. 22:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok: szeritnem tanulás,hobbi, ilyesmit akkor is lehet csinálni, mikor mindened megvan.
2012. szept. 9. 08:59
 9/21 anonim ***** válasza:

Én bejárnám a világot. Mindenhol eltöltenék 1-2 hónapot, ha "meguntam" akkor mennék tovább. Leginkább a régészeti helyeket nézném meg mint pl a Gízai piramisok, Machu pichu, Babilóniai függőkert, aztán elmennék Dubaiba is természetesen a Burj al Arab-ba, és még rengeteg országba, ami pedig nagyon megtetszik ott vennék 1 házat is.

Ha pedig annyira idős leszek, hogy utazni se bírok, akkor a palotámban fogok borozgatni és felidézem a régi szép emlékeket :D

2012. szept. 9. 09:23
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2012. szept. 9. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!