Mit kezdenél 50 MILLIÁRD forintos lottónyereménnyel - MIUTÁN mindent megvettél, amit csak akartál, és soha többet nem kell dolgoznod?
Engem most NEM a sablonos befeketetési, ingatlanvásárlási, jótékonykodási egyéb hülyeségek érdekelnek, hanem ami EZEK UTÁN jön!
Miután minden fontos dolgot beszereztél, befektetted, elajándékoztad, eljótékonykodtad, amennyit akartál, és azon a ponton vagy, hogy soha nem kell dolgoznod, és kényelmesen élnél.
Ami érdekel, hogy mivel töltenéd a napjaidat, miután mindened megvan? Mivel töltenéd a halálodig tartó sok időt, amikor már nem kell dolgoznod, és mindent megvettél, amit addig szerettél volna?
Köszi a választ, Király Sándor!
Első válaszoló: épp ez az. Ha valaki nagyon gazdag lesz, akkor eljön egy pont, amikor már mindene megvan, és soha nem kell dolgoznia. Én arra vagyok kíváncsi, hogy ezen a ponton (azt csinálsz amit akarsz és mindened megvan), mi ad motivációt, hogy lehet az időt eltölteni, mit csinálnának egy ilyen helyzetben az emberek, hogyan adnának értelmet a hétköznapjaiknak!
Aki legális úton gazdagodott meg,az valószínűleg már öreg és már nem tudja abbahagyni azt a munkát amiből meggazdagodott.
Az összeg amit írtál valóban nem olyan magas,h dobjak tőle 1 hátast.És azt hiszem ha már meg vettem volna mindent amit szeretnék a sok adóra és a fenntartási költségre szépen el is menne ez a összeg rövid időn belül.(kocsik,ház,hajó,sziget)
De h mondjuk 1 végtelen jel lenne a számlámon.Hát nem is tudom.1 ideig élnék mint hal a vízben.(a teljes világot beleértve a világűrt is bejárnám,a maximumig próbálnám kihasználni az élvezeteket)Majd egyre jobban belefásulnék a sok jóba és a semmittevésbe.Majd,ha nem találnék semmi elfoglaltságot, v végeznék magammal v várnám a természetes halálomat.Célok nélkül az ember elveszti az életkedvét.
Én bejárnám a világot. Mindenhol eltöltenék 1-2 hónapot, ha "meguntam" akkor mennék tovább. Leginkább a régészeti helyeket nézném meg mint pl a Gízai piramisok, Machu pichu, Babilóniai függőkert, aztán elmennék Dubaiba is természetesen a Burj al Arab-ba, és még rengeteg országba, ami pedig nagyon megtetszik ott vennék 1 házat is.
Ha pedig annyira idős leszek, hogy utazni se bírok, akkor a palotámban fogok borozgatni és felidézem a régi szép emlékeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!