Volt már valaki olyan helyzetben, hogy kölcsönadott közeli barátnak, rokonnak pénzt, de nem, vagy csak nagyon sokára kapta vissza? Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Az illető közeli barát, és hosszú hónapok óta, lassan 1 éve tartozik. Nem egy eget rengető összeg, de lenne helye most... Ha kérjük, hogy adja most már vissza, mindig az a válasz, hogy nem tudja most, nincs pénze. De közben meg folyton hív, hogy menjünk bulizni, múltkor 5000 forintért akart fogadni, szóval ezek a dolgok elég dühítőek. Azóta amúgy kért még többször is, de többet biztos nem adunk neki. Most hétvégén meg kiderült, hogy műsoknak is tartozik, és nekik is csak ígérget, hogy majd ekkor és ekkor adja vissza... Szóval a kérdésem, hogy ti voltatok e hasonló helyzetben?2012. aug. 28. 09:36
11/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Tudom, már nagyon régi ez a kérdés, de sikerült azóta megkapnotok a pénzt? Vagy ez már "elúszott"?
Én is ilyen helyzetben vagyok, kölcsönadtam apránként, és most úgy kell kikönyörögni, hogy legalább részletekben fizessen az illető. Undorító dolog, nagyon utálom ezt, soha többet (másnak sem, de neki főleg) nem adok kölcsön, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!