Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A férjemnek velem kapcsolatban pozitív megnyilvánulása nem sok van.Pl:fogytam 10 kilót,megdicsértek,milyen csinos vagyok.Erre ő megszólal:hát attól még messze van.Vagy:hívjunk ide hozzánk minden héten valakit,legalább rendben lesz a lakás,mert amúgy olyan rendetlen vagy.Mikor mondom neki,hogy a rendetlenséghez két ember kell,mert az ő zokniját,meg pólóját nem én hagyom szét,az asztalon nem én hagyom ott a morzsát,akkor meg azt mondja,ez az én dolgom.
2012. aug. 23. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, te mentél hozzá, gondolom ezt is neked kell eldönteni.
2012. aug. 23. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.nem ilyen volt,mikor hozzámentem,azért választottam őt.évek alatt lett ilyen.
2012. aug. 23. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

válj el... ha zavar.

ha nem, akkor meg ne tegyél fel ilyen kérdéseket.

2012. aug. 23. 15:31
 4/8 A kérdező kommentje:
kösz neked is.szerinted ez ilyen egyszerű,elválok és jó napot?
2012. aug. 23. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nyilván megpróbálnék először beszélni vele, megjavítani a dolgot, de amennyire kiveszem a szavaidból, ő nemigen lesz erre vevő.

Na ezért nem mennék hozzá senkihez úgy, hogy előtte nem ismertük egymást éveken át. Sok éven. Sok-sok éven át.

2012. aug. 23. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szereted még egyáltalán?
2012. aug. 23. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány éve vagytok együtt? Miért lett ilyen? Lehet, hogy változtak az érzései? Bár az én férjem meg sem bántana ilyennel. Még ha elöl maradna pár morzsa. Fogja és letörli. Emberből vagyunk, de néha elmarad ez - az 1-1 nehéz nap után.
2012. aug. 23. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs gyerek, meg az anyagiakat is meg tudjátok oldani akkor mindenképpen válj el. Ha nem ilyen egyszerű akkor próbáld megbeszélni vele (szerintem az ilyen ember nem nagyon tud megváltozni), sajnos sokan fordulnak 180° -t házasság után.
2012. aug. 24. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!