Mit vétettem én ebben a helyzetben?
Én nem igazán érzem magam bűnösnek az ügyben, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.
Múlt pénteken szabadnapos volt a barátom. Semmi sem volt megbeszélve erre a napra. Délelőtt olyan 9 körül elmentem bevásárolni. A bolt közepén csörgött a telefonom. Ő volt. Közölte velem, hogy volt nálunk, és kérdezte, hogy én miért nem vagyok otthon. És különben is miért nem szóltam, hogy megyek valahová. Ezután lecsapta a telefont. Azóta nem hallatott magáról.
Én nem igazán értem, hogy most mit várt tőlem. Küldjek egy üzenetet, hogy mikor megyek a boltba, aztán még egyet, amikor hazaértem? Vagy amikor ő szabadnapos, akkor ki sem mozdulhatok a házból, mert hátha jön mindenféle bejelentés nélkül?
Szóval nem értem, hogy mi a bűnöm. Tényleg rosszul viselkedtem?
Elég szánalmas. Ha nem jelentkezik egy hétig, akkor tekintsd úgy, hogy ennyi volt.
Amúgy mondtad, hogy boltban vagy, vagy arra sem volt időd?
Elsőnek.
Nem mondtam, nem volt rá időm.
Semmit nem vétettél,ő hülye.
Maximum ha az ország másik végébe mész soppingolni,akkor jogos,de csak hogy ne aggódjon...de igy...
ha emiatt szakit,jobban jársz
Nehogy még te kérj bocsánatot.
Te semmit, a "kedves" párod viszont nagyon gáz.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!