Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vétettem én ebben a...

Mit vétettem én ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Én nem igazán érzem magam bűnösnek az ügyben, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

Múlt pénteken szabadnapos volt a barátom. Semmi sem volt megbeszélve erre a napra. Délelőtt olyan 9 körül elmentem bevásárolni. A bolt közepén csörgött a telefonom. Ő volt. Közölte velem, hogy volt nálunk, és kérdezte, hogy én miért nem vagyok otthon. És különben is miért nem szóltam, hogy megyek valahová. Ezután lecsapta a telefont. Azóta nem hallatott magáról.

Én nem igazán értem, hogy most mit várt tőlem. Küldjek egy üzenetet, hogy mikor megyek a boltba, aztán még egyet, amikor hazaértem? Vagy amikor ő szabadnapos, akkor ki sem mozdulhatok a házból, mert hátha jön mindenféle bejelentés nélkül?

Szóval nem értem, hogy mi a bűnöm. Tényleg rosszul viselkedtem?

2012. aug. 21. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ez azért kicsit durva volt tőle...Már az is baj,ha boltba mész?? :O engedélyt kell kérned?
2012. aug. 21. 14:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Én 23, ő 26.
2012. aug. 21. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát Kérdező, ez esetben az vétetted te ebben a helyzetben, hogy egy hisztiző óriáscsecsemővel kezdtél egy fiatal férfi helyett...
2012. aug. 21. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

velem ilyet még soha senki nem csinált.

lehet, h azért mert normális emberekkel kezdtem? :D

2012. aug. 21. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha már most minden lépésedről be kell számolnod, mi lesz később? Levegőt vehetsz nélküle, vagy ahhoz is az engedélye kell??? Én sürgősen otthagynám az ilyen pasit a helyedben! Megfojt.
2012. aug. 28. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!