Veletek vagy családtagjaitokkal fordult elő ilyen?
Meghirdetnek egy állást interneten és újságban,majd folyton üzenetrögzítő jelentkezik a megadott telefonszámon,egytelenegyszer felveszi valaki ,majd közli,hogy nem az ő telefonja és próbáld később.
Lemondhatunk a lehetőségről,valószínű betelt az állás és azért nem akarják már felvenni ?
"erről könyvet tudnék írni. hallottam már ennél cifrábbakat is..."
Cifrábbakat is ?
én hallottam olyat, hogy adott állásokat kötelező meghirdetni, viszont rég meg van már rá a protekciós, akit felvesznek.
és én is hallottam sokkalta cifrábbakat is még.
Még este fél kilenckor elkértem a férjem telefonját és azt mondtam,hogy most a szerencsés kezemmel megcsörgetem egyszer és felvették :-).
Szombaton kell újra telefonálnia újabb megbeszélés miatt.
Még nem biztos a munka,de már van egy kis halvány reménysugár...több mint fél éve csak alkalmai munkái vannak a férjemnek és már száz helyről hitegették,egyre inkább elvesztette a hitét és már mindenhez úgy áll,hogy nem bízik semmiben.
Drukkoljaltok légyszives,nagyon sok múlik ezen ,hogy talán ez most bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!